BMX čevapi sešen 5

Vreme je zdržalo, čevapi so bili pečeni in sešen je uspel. Dogodka se je udeležilo okoli 50 ljudi, večina BMX-arjev iz cele Slovenije, obiskal nas je tudi en Avstrijec.

Čeprav je dogodek temeljil na druženju, so se fantje potrudili in odpeljali marsikatere težke in lepe trike. Videli smo salte nazaj, pa razne obrate, visoke skoke, tehnične kombinacije in še celo paleto ostalih BMX trikov. Navdušeni so bili tudi gledalci in otroci, katerim smo omogočili, da lahko preizkusijo BMX kolo in se zapeljejo po objektih v parku. Na koncu je vsak od udeležencev prejel eno od praktičnih nagrad, katere so prispevali pokrovitelji dogodka: Evolution BMX , Erdani sport in Ninjaz gloves.

Hvala, ker podpirate šport in omogočate razvoj mladih. Hvala tudi vsem fotografom in prostovoljcem, ki ste kakorkoli pomagali in pa hvala lokalnim medijem za objave o dogodku. BMX-arji se vidimo ponovno v Domžalah 22.6.2013, na EZ3X BMX jam-u, vse občane pa vabimo, da pridejo 25.5.2013, v Češminov park na Festival mladih, kjer bo ekipa EZ3X pripravila predstavitev športov.

Več slik z dogodka si lahko ogledate na spletni strani www.ez3x.si.

Avtor: ŠD EZ3X
Tagi