Bi rad pobližje spoznal, kako je biti mali oklepnik na ledu?

Domžalsko drsališče, ki skozi ves zimski čas obratuje s polno paro in navdušuje mlado in staro, bo ta in prihodnji četrtek hokejsko obarvano, saj bo možno iz prve roke spoznati, kako je biti mali oklepnik na ledu. Pod vodstvom izkušenih trenerjev hokejskega kluba Slavija junior bodo otroci lahko spoznali osnovne hokejske elemente.

V hokejskem klubu Slavija Junior poteka delo z mladimi hokejisti pod vodstvom uglednih hokejskih strokovnjakov, ki načrtno skrbijo za njihov športni razvoj, kar se kaže v dobrih rezultatih, ki jih dosegajo klubske selekcije na tekmovanjih v Sloveniji in tujini. Prilika pobližje spoznati ta hokejski klub in dobiti informacije iz prve roke ter še kakšno hokejsko veščino, bo ta četrtek, 25. februarja in v četrtek, 3. marca, obakrat ob 18. uri.

Zato ste dragi starši in otroci vabljeni, da obiščete domžalsko drsališče in pobližje spoznate, kako je biti mali oklepnik na ledu. Vabljeni vsi otroci stari od 6 do 10 let, ki že obvladate osnove drsanja ali rolanja. Pod vodstvom izkušenih trenerjev hokejskega kluba Slavija junior boste lahko spoznali osnovne hokejske elemente. Če vam bo všeč, pa ste seveda vabljeni, da postanete član družine Hokejskega kuba Slavije junior!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: HK Slavija junior
Tagi