B ekipa NK Roltek Dob »stresla jezo« nad Mengšani!

Člani B ekipe "Modrih" iz Doba so v 11. krogu Lige Medobčinske nogometne zveze (Mnz) Ljubljana doma gostili in deklasirali Mengšane!

Poraz z minimalnih 0:1 na gostovanju pri sosedih Virjanih v prejšnjem krogu 5. SNL je bil več, kot očitno razlog za sobotno popolnoma drugačno predstavo v Športnem parku Dob pri Domžalah. Doma so namreč varovanci trenerja Dušana Smolnikarja »odpihnili« popolnoma neučinkovit NK Laby-s Mengo 28 iz Mengša, ki je že v prvem polčasu srečanja »pokasiral petardo« v svoji mreži. Z visokih 5:0 je bilo že skorajda zagotovo jasno, da gostje praktično nimajo nobenih možnosti, da bi vsaj osvojili točko, kaj šele, da bi občutili »slast« zmage.

Mrežo gostov je v 17. minuti srečanja načel Kristjan Jemec Kocjan, sledila sta dva zadetka v razmaku nekaj minut, za katera je bil v 23. in 27. minuti zaslužen Arber Halili. Mreža se še ni prenehala tresti, ko sta povišanje vodstva zadela še Jure Močnik za 4:0 v 35. minuti in Domen Pele v 37. minuti za »petardo« oz. 5:0, to pa je tudi bil izzid 1. polčasa tekme.

V drugem polčasu srečanja je ponovno na »sceno stopil« strelec prvega gola, Kristjan Jemec Kocjan, ki je z dvema zadetkoma v 65. in 72.minuti s ti. »hat-trickom« dokončno »potopil ladjo Mengo 28«, popolnoma neprepoznavno« ekipo iz Mengša. Z najboljšim napadom in obrambo lige so se Dobljani z visoko in zanesljivo zmago le še utrdili na vrhu razpredelnice Lige Mnz Ljubljana.

Za »Modre« iz Doba največ golov v sezoni dosegel Gašper Repnik (9 golov), ki na listi strelcev Mnz Ljubljana zaseda visoko 3. mesto, sledita pa mu Kristjan Jemec Kocjan (5 golov) in Matjaž Gasior (5 golov).

V naslednjem, 12. krogu Dobljani gostujejo v Ljubljani pri tamkajšnjem NK Hermes Ljubljana. Tekma bo v nedeljo, 10. aprila 2016 ob 15. uri v športnem parku Štefana Beleta na Ježici (igrišče z umetno travo).

20.krog II.SNL:
NK Roltek DOB(B): NK Laby-s Mengo 28 7:0 (5:0)FT

Jemec Kocjan Kristjan (17', 65',72'), Halili Arber (23', 27'), Močnik Jure (35') in Pele Domen (37')

Čestitke nogometašem in trenerju Dušanu Smolnikarju za visoko in suvereno zmago.

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: NK Roltek Dob
Tagi