B ekipa NK Roltek Dob do 4. zaporedne zmage v gosteh!

Člani B ekipe "Modrih" iz Doba, vodilne ekipa v 5. SNL, so v 14. krogu Lige Medobčinske nogometne zveze (Mnz) Ljubljana v gosteh na Kodeljevem z 2:3 ugnali ljubljanski ND SLOVAN!

»Modri stroj« iz Doba z le enim porazom v sezoni, pa še ta zelo tesen in z minimalno razliko, melje ponovno vse pred seboj. Po Mengšanih (0:7), ljubljanskem Hermesu (1:3), DD Drenu (1:3), so Dobljani zmagali še četrtič zapored in nasprotniku zabili 3 gole. Tokrat ni rešitve za zmago nad varovanci trenerja Dušana Smolnikarja našel ND Slovan.

Mrežo Slovana je že v 6. minuti srečanja načel Gašper Repnik, vendar so gostitelji prek Mustafe Veliča in dosojene 11-m v 11. minuti rezultat izenačili na 1:1. Dobljani, ki so vodilna ekipa lige, pa so v naslednjih minutah ponovno močneje »pritisnili«, kar se jim je obrestovalo v 23. minuti, ko je za 1:2 zadel v polno Mark Kern. Do polčasa se rezultat ni več spremenil.

V drugem polčasu pa je že po nekaj minutah, natančneje v 53. minuti, za povišanje na 1:3 poskrbel Domen Močnik. Ljubljančani so dvajset minut kasneje z golom Harisa Hasanagiča malce le omilili poraz, tekma se je končala z rezultatom 2:3 za Dobljane, ki tako z naskokom 5 točk in z le enim porazom v sezoni še vedno zasedajo sam vrh lige. 

V naslednjem, 15. krogu Lige Mnz Ljubljana, Dobljani doma gostijo NK Dol. Tekma bo v nedeljo, 8.maja 2016 (ura TBD) v športnem parku Dob pri Domžalah.

14. krog MNZ LJUBLJANA
ND Slovan : NK Roltek DOB(B) 2:3(1:2)FT
Velič Mustafa(11'), Hasanagič Haris (73') ; Repnik Gašper (6'), Kern Mark(23') Močnik Domen (53')

Čestitke nogometašem in trenerju Dušanu Smolnikarju za četrto zaporedno zmago v gosteh in osvojene nove 3 točke!

Vsi za šampione iz Doba!

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: NK Roltek Dob
Tagi