9. Pokal Krajevne skupnosti Dob v ehcibicijskem boksu z Velikimi boks rokavicami imenovanimi Big Glooves

V četrtek, 15. decembra 2016, je v telovadnici Osnovne šole Dob potekal 9. Pokal Krajevne skupnosti Dob v ehcibicijskem boksu z Velikimi boks rokavicami imenovanimi Big Glooves. Poleg pokala je imela rekreacijska prireditev tudi dobrodelno noto, saj so zbirali hrano za Anino zvezdico.

Članice in člani Kluba borilnih veščin Domžale so se na 9. Pokalu Krajevne skupnosti Dob v ehcibicijskem boksu z Velikimi boks rokavicami imenovanimi Big Glooves še posebej izkazali v akciji Anina Zvezdica, saj zbrali precejšnjo količino hrane z daljšim rokom trajanja in s tem pomagali socialno ogroženim družinam razveseliti praznične dni. Povezovalka rekreacijskega dogodka je bila Mateja Kegel Kozlevčar, sodnik v ringu Jure Benčina, časomerilec Peter Kolesa, za prva pomoč pa so poskrbeli gasilci PGD Dob in PGD Studenec.

Na rekreacijskem dogodku je sodelovalo devet boksarskih parov, kateri so uživali v žaru borb, predstavili pa so se tudi državni prvaki Kluba v tehnikah. Članice in člani Kluba borilnih veščin so na rekreacijskem dogodku svojim staršem tudi predstavili, kaj vse so se naučili v klubu skozi celotno leto.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale
Tagi