8 srečnežev z Domžalcem na tekmo z Olimpijo

V petek, 2. decembra 2016, smo na našem portalu objavili nagradno igro, ki smo jo pripravili v sodelovanju z Nogometnim klubom Kalcer Radomlje in sicer za brezplačen ogled nogometne tekme med NK Kalcer Radomlje in ljubljansko Olimpijo, ki bo na sporedu danes v nedeljo, 4. decembra 2016, ob 16.55 uri v Športnem parku Domžale.

Nogometaše NK Radomlje danes ob 16.55 uri v Športnem parku Domžale čaka spopad z drugouvrščeno ekipo na lestvici 1. SNL in aktualnim prvakom lanske sezone, ljubljansko Olimpijo. Potem, ko so Radomljani minulo sredo Domžalčanom v občinskem derbiju odščipnili tri točke, bila je to tudi njihova letošnja prva zmaga, med drugim pa so prikazali tudi najboljšo predstavo v sezoni, jim je vsekakor vlila dodatno motivacijo za današnje srečanje.

V naši nagradni igri smo spraševali koliko medsebojnih srečanj so v zgodovini 1. SNL odigrali nogometaši Radomelj in Olimpije? Pravilen odgovor se glasi: Nogometaši NK Kalcer Radomlje in ljubljanska Olimpija so do sedaj odigrali šest srečanj. Preko posebne aplikacije smo prejeli 124 odgovorov, med njimi sta bila samo dva napačna. Žreb pa je določil naslednje srečneže, ki si bodo lahko danes brezplačno ogledali spopad ljubljanske kotline:

1x brezplačno VIP vstopnico za ogled srečanja 20. kroga PLTS: Kalcer Radomlje – Olimpija Ljubljana (ŠP Domžale, 4.12.2016, 16.55) prejmeta:

  • Andrej Poljanšek
  • Jan Musatavr

2x brezplačno vstopnico za ogled srečanja 20. kroga PLTS: Kalcer Radomlje – Olimpija Ljubljana (ŠP Domžale, 4.12.2016, 16.55) prejmejo:

  • Vrhovnik Simona
  • Martin Ivanjko
  • Barbara Lipold

Nagrajencem čestitamo, na svoj e-naslov pa so prejeli tudi navodila za prevzem nagrade.

Čestitke in obilico športnih užitkov na današnjem srečanju, vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje v naši nagradni igri!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Uroš Juračič
Tagi