1. tekmovalni dan JASMIN LIGA

ŽKD LEDITA načrtuje kar nekaj večjih projektov v prihodnosti, prvi tak pa je v sklopu Šole košarke in sicer JASMIN LIGA. Organiziramo jo skupaj z lokalnim podjetjem Tosama d.o.o. Tako je v nedeljo 30. novembra 2014, potekal 1. tekmovalni dan LIGE JASMIN.

Pred prvim tekmovalnim dnevom niti nismo vedeli, kaj naj pravzaprav pričakujemo, pa se je izkazalo za super idejo. Odziv je bil odličen. Deklice so nam pričarale super vzdušje ter prikazale, da se v naši Šoli košarka LEDITA dobro dela. Igralke smo razdelili glede na velikost, znanje in starost. Tako so bile ekipe enakovredne in tekmovanje postane s tem bolj zanimivo ter prijetno. Imena ekip smo tako poimenovali po najbolj prepoznavnih proizvodih podjetja Tosama d.o.o. (Vatke, Blazinice, Povoji, Obliži…). Dekleta se med seboj tudi družijo in spoznavajo.

Na naših tekmovalnih dnevih bomo poleg košarke imele razne spretnostne poligone ter otroške delavnice. Tokrat smo imeli likovno delavnico na temo JASMIN LIGA. Deklice so tudi tu pokazale precejšnjo mero domišljije in svoje doživetje Lige Jasmin. Na koncu lige bodo najboljše likovne ustvarjalnosti tudi nagrajene. V letošnji sezoni tako načrtujemo 5. tekmovalnih dnevov JASMIN LIGE in seveda za konec lige veliki zaključni turnir.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo lokalnemu podjetju Tosama d.o.o. za podporo pri našem skupnem projektu, še posebno pa gospodični Kristini Stakne, kot tudi vsem prostovoljcem, ki so omogočili, da je prvi tekmovalni dan minil uspešno.

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita; Video: Why nervoza
Tagi