1. Medobčinski turnir gasilcev v odbojki na mivki uspešno pod streho

V soboto, 22. septembra 2018, je na igrišču Beach Volley v Športnem parku Domžale potekal 1. Medobčinski turnir v odbojki na mivki gasilskih društev bivše občine Domžale, na katerem je sodelovalo sedem ekip.

Na pobudo Kluba Zorro in Marjana Kocmana ter v soorganizaciji Zavoda za šport in rekreacijo Domžale ter LTD Domžale, se je na igrišču Beach Volley v Športnem parku Domžale odvijal prvi medobčinski turnir v odbojki na mivki gasilskih društev bivše občine Domžale. Turnirja se je udeležilo sedem ekip in sicer po dve ekipi iz PGD Homec in PGD Moravče ter po ena ekipa iz PGD Domžale-mesto in PGD Pšata-Dragomelj ter ena ekipa LTD Domžale.

Kljub neugodnim vremenskim napovedim, je vreme zdržalo, zato so turnir lahko izvedli še pred prvimi dežnimi kapljami. Prvo mesto je osvojila ekipa PGD Domžale-mesto, druga je bila ekipa PGD Pšata-Dragomelj, tretja pa ekipa LTD Domžale. Najboljše tri ekipe so prejele pokale, vsi udeleženci pa so prejeli spominske majice. Po podelitvi pokalov je sledilo še druženje ob pogostitvi, za kar je poskrbel Klub Zorro.

Matjaž Korošec, ki je sodeloval pri organizaciji in vodenju prireditve, nam je povedal, da so organizatorji z udeležbo sedmih ekip na prvem turnirju zadovoljni, si pa želijo, da bi bilo prihodnje leto sodelujočih ekip še več. Takšne športne prireditve so namreč odlična priložnost za druženje in medsebojno komunikacijo gasilcev, ki se običajno srečujejo na intervencijah.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar, Janja; Video: Miro Pivar

Tagi