Skupina Joker z novo polko – Sanje so sanje

Skupina Joker, ki jo sestavljajo Boštjan Černe, Nejc Plahuta, Žan Gašperlin in Marijana Kotnik, ne pozna počitka, saj si člani skupine poleg nastopov vzamejo čas tudi za ustvarjanje novih avtorskih skladb. Njihova čisto sveža skladba z naslovom Sanje so sanje, za katero so posneli tudi videospot, je luč sveta ugledala v minulih dneh. Polka z romantičnim pridihom je kot nalašč za vse, ki radi sanjarite in obenem upate, da se vam bodo sanje uresničile.

Z novo polko vas bo skupina Joker popeljala v svet romantičnih sanj. Vsi namreč sanjamo o idealni ljubezni in če najdemo prav takšno ljubezen, kot jo sanjamo, potem lahko rečemo, da so se naše sanje uresničile. Besedilo za skladbo je napisal Vid Potočnik, za melodijo je poskrbel harmonikar Boštjan Černe, aranžma pa je delo Milana Kokalja. Skladba je bila posneta v studiu Napoleon pri Dušanu Zoretu, videospot pa so Jokerji posneli na Planšariji pr’ Florjan in v Apartmajih Krvavec.

Jokerji so zabavna in narodnozabavna skupina, ki rada popestri različne priložnosti, kot so poroke (civilni obredi in poročna slavja), obletnice, pikniki, veselice in druge priložnosti, kjer je glasba nepogrešljiv del dogajanja. Poleg glasbenega programa poskrbijo tudi animacijo, ki zajema osnovni program vsakega dogodka posebej in pa zabavne igrice, ki popestrijo dogajanje. Skupina je nastala v mesecu aprilu, leta 2016, z novo ekipo pa nastopajo od januarja 2018.

Spremljate jih lahko na njihovi Facebook strani in Instagramu.

Miha Ulčar; Foto; video: Skupina Joker

Komentarji uporabnikov
Tagi