Si želite, da bi vaš otrok o teh počitnicah pripovedoval še ostalim …

Če je odgovor pritrdilen, vpišite otroka starega od šest let naprej na športno-skakalni tabor za fante in punce, ki ga bo v letošnjem poletju Smučarsko skakalni klub Sam Ihan organiziral v več terminih.

Poletje in z njim počitniški čas je pred vrati. Ker ga želijo v Smučarsko skakalnem klubu Sam Ihan čim bolj športno obarvati, so se odločili, da pripravijo poletni tabor, saj se zavedajo kako težko je za nekatere dobiti varstvo čez poletje. V letošnjem letu bodo prvič organizirali dvotedenski kamp, ki bo potekal zadnji teden junija in prvi teden julija, ter tritedenski kamp od 13. avgusta dalje. Oba kampa bosta izredno pestra z različnimi aktivnostmi, s katerimi bodo otroke še bolj povezali v športnem duhu.

V Smučarsko skakalnem klubu so prepričani, da je takšen kamp nekaj najboljšega, kar se lahko ponudi otroku za poletno preživljanje prostega časa. Kamp ne bo okrepil samo fizičnih lastnosti, temveč tudi socialne odnose, vezi med prijatelji ter ljubezen do športa in sočloveka.

Termini:

  • 25. 6. – 6. 7. 2018
  • 13. 8. – 31. 8. 2018

Za več informacij in prijave pokličite na telefonsko številko 041 819 – 258 ali pišite na e-naslov: ssklubihan@gmail.com

Naročnik oglasa: SSK Sam Ihan

Komentarji uporabnikov
Tagi