Sežana boljša od rumenih bojevnikov

V tekmi ekip, ki v sezoni 2018/19 krojita vrh 2. SNL, smo v 19. krogu v Športnem parku Radomlje spremljali predstavo, v kateri so domačini gostili ambiciozno ekipo NK Cherrybox24 Tabor Sežana.

Dobro postavljena gostujoča ekipa je že v prvih minutah oziroma v 3. minuti po prestreženi žogi in hitrem protinapadu prišla do zadetka preko razpoloženega Kebeja in povedla z 0:1. Tako kot v uvodnih minutah so tudi v nadaljevanju gostje pobudo in žogo prepustili domačinu, a prežali na hitre protinapade in tako v 20. minuti izsilili udarec iz kota, kjer pa se je v 16 metrskem prostoru najbolje znašel Nemanič in z glavo povišal vodstvo gostov na 0:2. S tem rezultatom se je tudi zaključil prvi polčas.

Tudi v drugem polčasu so gostje bolj pretili in bili bolj konkretni v zaključku akcij. Omeniti velja poskus gostov iz enainpetdesete minute, kjer je do strela s strani prišel Kebe ter 60. minuto, kjer je z roba 16 metrskega prostora streljal Stevanović. Z vstopom Demircija je domača ekipa vnesla nekaj nemira v gostujočo obrambo in izsilila udarec s kota a so bili domačini premalo konkretni v zaključku. V 77. minuti se je po prekršku Trdina sodnik odločil pokazati na belo točko in preko Kebeja so gostje povišali na 0:3. Omeniti velja še 80. minuto, kjer so gostje ostali brez kapetana in s samo desetimi možmi na zelenici, vendar se do konca tekme rezultat ni več spremenil.

Radomljani v naslednjem 20. kolu odhajajo na gostovanje v Dekane, k tamkajšnji ekipi, ki se z 18. točkami nahaja na 12. mestu 2. SNL.

Avtor: NK Radomlje; Foto: NK Radomlje

 

Komentarji uporabnikov
Tagi