Razkrivamo, kako si lahko povečate spolno moč, izboljšate svoje počutje in še…

Prejšnji teden smo poročali, da smo pred kavarno Pomaranča v Domžalah ujeli Tinco Vomer iz šova Gostilna išče šefa, ki je bila izredno dobre volje in polna energije. Eden izmed razlogov za takšno sproščeno počutje je bil tudi v tem, da je v kratkem izgubila kar nekaj odvečnih kilogramov. Drug razlog pa je, da se je spoznala s superživili znamke Food&living.

Superživila znamke Food&living so certificirano organska živila. Rastejo na rodovitnih in dokaj neokrnjenih predelih sveta in so bogata z antioksodanti, vitamini, minerali, itd. Koristna so za krepitev imunskega sistema ter blagodejno vplivajo na počutje. Gre za prehransko dopolnilo, pri čemer lahko uživamo samo plodove same, jih dodamo v vodo, smoothie ali pa smo malce bolj ustvarjalni in si pripravimo odlične presne sladice.

Na voljo je različna paleta super živil, ki jih lahko uporabljate kot prehransko dopolnilo s katerimi boste izboljšali svoje počutje, pridobili energijo ter si povečali spolno moč: alge in trave, jagode, kakavovi izdelki, konopljini izdelki, olja, masla, soli, naravna sladila, gobe, semena, super prigrizki, antioksidante in superhrana v prahu.

Superživila lahko uporabljate kot prehransko dopolnilo s katerimi boste izboljšali svoje počutje, pridobili energijo ter si povečali spolno moč.

Praksa je pokazala, da so superživila znamke Food&living učinkovita
Kot nam je povedala Ana Suhač, se je s superživili srečala v času svoje nosečnosti. Ker je veganka so ji po pokazani krvni sliki, zdravniki svetovali, da mora obvezno v svoje telo vnašati tudi živalske beljakovine. Takrat se je spoznala s tovrstnimi živili in jih začela jesti kot prehransko dopolnilo. Čez štirinajst dni je bila slika krvi popolnoma drugačna. Ana pravi, da se ji je na splošno izboljšalo počutje od kar uživa superživila ter, da si ne predstavlja svojega vsakdana brez goji jagod, kakavovih zrn, chlorelle ter ostalih superživil.

Prav tako se je pri nekem sladkornem bolniku, ki je pričel uporabljati super živila kot prehransko dopolnilo, v določenem časovnem obdobju izboljšalo zdravje, da mu sedaj ni potrebno več jemati inzulina.

Ana razlaga gostji o učinkovitosti superživil znamke Food&living.

Seveda je potrebno pri tem opozoriti, da superživila niso nadomestilo za strokovno zdravniško pomoč, in ne more nadomestiti diagnoze ali zdravljenja. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem vedno poiščite še nasvet svojega družinskega zdravnika ali druge usposobljene osebe.

Predstavitev superživil Food&living v kavarni Pomaranča – sobota, 8. junij 2013, od 16. ure dalje
Ker so superživila v modi, jih boste kmalu lahko spoznali ter okusili na pravi način. V soboto, 8. junija 2013, se namreč od 16. ure dalje v kavarni Pomaranča v Domžalah, obeta pravi lifestyle dogodek – FOOD&LIVING WITH TINCA, kjer bo mogoče videti pripravo zdravih, napitkov iz SUPERŽIVIL, različne pripravljalne tehnike le-teh, recepturo in celotno predstavitev izdelkov pod znamko Food&living.

V kavarni Pomaranča v Domžalah se v soboto 8. junija obeta pravi lifestyle dogodek.

Vsi obiskovalci boste lahko brezplačno poskusili čudežne super napitke znamke Food&Living, povprašali o učinkovitosti in vplivu na zdravje in počutje in preživeli zabavno sobotno popoldne na sončni terasi v kavarni Pomaranča.
Čaka pa vas tudi poslastica: plesne točke pod vodstvom Denisa iz skupine Game Over, zabava, nagrade, fotografiranje s Tinco in še in še.

Tinca se spozna z superživili Food&living
Prejšnji četrtek se je Tinca iz šova Gostilna išče šefa v kavarni Pomaranča v Domžalah seznanila z superživili znamke Food&living. Z Ano sta pripravljali okusne smoothie in jih postregli gostom. Poleg sadja sta uporabili tudi superživila znamke Food&living. Pri tem ji je Ana tudi razložila kaj vsebuje posamezno živilo in za kaj je primerno.

Poleg sadja sta Tinca in Ana za pripravo smoothiev uporabili tudi superživila.

Ker je bila Tinca navdušena nad superživili, ki jih je poskusila, se je odločila , da si bo nakupila kar vse vrste superživil. Nato pa sta z Ano spili še riževo mleko z ječmenovo travo. Ječmenova trava vsebuje vitamine in minerale, antioksidante ter pripomore k razstrupljanju telesa.

Tinca je nato poskusila tudi semena iz konoplje in prav hitro je imela v sebi toliko energije, da je zaplesala kar na dežju, kjer ji je spodrsnilo. Za odpravo bolečine na nogi, ji je Ana nogo namazala s kremo, ki jo je pripravila sama doma. Krema vsebuje ekološko hladno stiskano Kokosovo olje ter MSM – mineral lepote, ki je Tinci pospešil celjenje ran.

Za odpravo bolečine na nogi, ji je Ana nogo namazala s kremo, ki jo je pripravila sama doma.

Kot nam je povedala Tinca je s pokušino superživil izredno zadovoljna. Prav tako z nasveti, ki jih z njo delila Ana. Odločili sta se tudi, da bosta naredili čiščenje svojega telesa in to tako, da bosta en teden jedli samo presno neprekuhano hrano, nasledni teden pa smoothije in sveže stisnjene zelenjavno – sadne sokove.

Vabljeni v soboto, 8. junija 2013, od 16. ure dalje, v kavarno Pomaranča v Domžale, kjer boste lahko brezplačno poskusili čudežne super napitke znamke Food&living. Prav tako boste izvedeli vse o učinkovitosti superživil in vplivu na zdravje in dobro počutje. Seveda to še ni vse. Obeta se zabavno sobotno popoldne na sončni terasi kavarne Pomaranča v Domžalah.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov