Pustni otroški živ žav s skupino Čupakabra na Viru

Po dopoldanskem veselem otroškem pustovanju v Češminovem parku v Domžalah se je veselo pustno rajanje popoldne nadaljevalo v velikem ogrevanem šotoru na Viru.

Snežinke so padale na tla in deželo spet naredile čisto in belo. Skrile so se nekatere smeti, otroke in starše pa so navdajale z veseljem, saj norčavi pust dopušča skoraj vse. Lahko si karkoli in kdor koli, se poveseliš s prijatelji, greš od hiše do hiše, mogoče ti pade kaj dnarja ali sladkega v košarice. Saj ne sme nihče zameriti, če se mu na vratih pojavi lepa in prijazna otroška maska in veselo prosi: IMATE KAJ ZA PUSTA HRUSTA?

Maske so se začele zgrinjati v notranjost velikega šotora, kjer jih je že pričakovala cirkuška ekipa ČUPAKABRA. Veseli klovni in ena klovnesa so nas zabavali z svojimi cirkuškimi atrakcijami dobri dve uri. Staro in mlado, našemljeno, je veselo ploskalo in se veselilo vsake nove točke. Videli smo dosti točk: od žongliranja z žogicami, vrtečimi krožniki, velikimi žogami, keglji, trakovi in holahupi.

Prijetno so presenetili obiskovalce z nagradami, saj so izbirali najmlajšo maškaro, najbolj izvirno maškaro, ki je postal vitez z kartonasto masko, na oder so pripeljali tudi mamico, ki je motoristka, pa očija, ki je svojo glavo nesel na prodaj pod keglje, ki sta si jih podajala klovne. Videli smo tudi čarovnika z vrvjo, pa najboljše plesalce, za konec pa je klovnesa odplesala Labodji ples, ki so ga klovni začinili z lepimi dimnimi krogi.


 

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov