Prihajajo dodatni izvodi Vodnika po zdravilnih energijah Slovenije

Kot vse kaže, je med Slovenci in Slovenkami zelo veliko zanimanja za zdravilne vodne vire, studence in vrelce ter za energijske točke, gaje in parke. Zanimajo jih tudi soline ter zdravilišča, toplice in terme. To je tudi povzetek vsebine izjemne knjige Vodnik po zdravilnih energijah Slovenije, ki je bila razprodana v slabih treh mesecih. V založbi Harlekin No. 1, ki je izdala vodnik avtorja Primoža Hienga, bodo kupcem že v prihodnjem tednu zagotovili dodatne izvode knjige, saj zanimanje zanjo ne pojenja.

V pripravi je tudi že 2. del knjige, ki prinaša več kot 130 zgodb o novih zdravilnih vodnih virih in energijskih točkah, ki jih je avtor odkril, raziskal, popisal in fotografiral v zadnjem letu. Poleg novo odkritih slovenskih zdravih voda in blagodejnih energij bodo v 2. delu knjige Vodnik po zdravilnih energijah predstavljene tovrstne točke v Avstriji, na Madžarskem, Hrvaškem in v Italiji. Avtor je obiskal tiste kraje v sosednjih državah, kamor tudi sicer Slovenci radi zahajamo, zdaj pa bodo z drugo knjigo te kraje podrobneje spoznali še z druge, energijsko bogate plati.

Novost 2. dela knjige je predstavitev labirintov, ki se v zadnjih nekaj letih pojavljajo tudi pri nas, medtem ko na sosednjem Hrvaškem nastajajo že prava mesta labirintov. Labirint je zelo star simbol, ki ga najdemo v mnogih kulturah. To je simbol, po katerem lahko hodimo na več načinov. Je ritual, ki nas vabi, da doživimo lastno enkratno izkušnjo. Je orodje, ki nam pomaga, da doživimo jasnost in pomoč pri sprejemanju življenjskih odločitev. Več o labirintih boste lahko prebrali v 2. delu knjige Vodnik po zdravilnih energijah. Knjiga z več kot 300 stranmi bo na voljo predvidoma v začetku aprila 2015.

Stare toplice.

Vodnik po zdravilnih energijah Slovenije lahko naročite na telefonski številki 041 991 857 ali po elektronski pošti na naslov: primoz.hieng@siol.net vsak dan, tudi ob koncu tedna od 8. do 20. ure. Cena knjige ostaja nespremenjena, to je 25,20 evra.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Primož Hieng
Komentarji uporabnikov