Prihaja 15. november – poskrbite za pravočasno menjavo pnevmatik

Prihaja čas, ko bo moral vaš jekleni konjiček zamenjati obuvala. Zakon o varnosti cestnega prometa v 114. členu določa, da morajo biti med 15. novembrom in 15. marcem vozila opremljena z zimsko opremo. Zimskih pnevmatik ne nameščate na svoje jeklene konjičke le zaradi zakona ampak predvsem zaradi varnejše in zanesljivejše vožnje. Zaradi neustreznih obuval lahko vaš jekleni konjiček hitro izgubi tla pod kolesi, posledice pa so lahko katastrofalne.

Letne pnevmatike niso primerne za vožnjo po snegu, ledu in v mrzlih pogojih, saj je njihova zmes drugačna. Na poledeneli cesti vas lahko z letnimi pnevmatikami hitro zanese, posebej nevarno pa je po zasneženi cesti voziti v klanec, saj lahko vozilo začne neobvladljivo drseti, nesreča pa je v veliko primerih neizogibna. Zavedati se moramo, da so pnevmatike na vozilu izredno pomembne, saj so edini stik s cesto. Pod zimsko opremo spada ali komplet štirih zimskih pnevmatik z oznako M + S z minimalno globino profila 3 milimetre ali komplet letnih pnevmatik z enako minimalno globino profila in s pripadajočimi snežnimi verigami za pogonski kolesi.

Da bo vaša odločitev lažja, kam odpeljati vašega jeklenega konjička preobuti v zimska obuvala, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj ugodnih ponudb, ki so jih za vas in vašega jeklenega konjička pripravile nekatere avto hiše oziroma ponudniki teh storitev.

1. AS Domžale Moto center d.o.o., industrijska cona Trzin

V podjetju AS Domžale Moto center d.o.o. lahko poleg ostalih ugodnosti opravite še hitro in poceni premontažo pnevmatik. Nahajajo se na priročni lokaciji v industrijski coni Trzin. Obiščite jih še danes! Za več informacij lahko pokličete sprejemno pisarno servisa na 01 / 562 – 22 – 26 in si rezervirate svoj termin.

AS Domžale Moto center d.o.o., Blatnica 3a, 1236 Trzin, 01 562-22-62, ascenter.si.

2. Avto Debevc d.o.o.

Prijazni in strokovno usposobljeni zaposleni vas pričakujejo v servisu Avto Debevc, Ljubljanska cesta 15a, Trzin – pooblaščenem servisu Volkswagen, kjer lahko opravite tudi hitri servis za vozila VSEH znamk. V njihovem kleparskem centru lahko opravite vse na enem mestu – cenitev škode na vozilu in popravilo. Če razmišljate o nakupu rabljenega vozila, obiščite njihov center rabljenih vozil s preverjeno zgodovino. Za vašega jeklenega konjička vam nudijo tudi nadomestne dele in dopolnilno opremo. Kar pa je v tem času najpomembnejše, za vas opravijo vulkanizerske storitve, poskrbijo pa tudi za hrambo pnevmatik.

NE ZAMUDITE akcijske ponudbe!

 

NAKUP ZIMSKIH PNEVMATIK

  • CONTINENTAL
  • Popolna pnevmatika za mrzle in mokre vremenske razmere
  • Izboljšana zavorna učinkovitost na zasneženi, poledeneli in mokri cesti
  • Varčnejša po zaslugi manjšega kotalnega upora in večjega števila prevoženih kilometrov

Akcijska cena 15″ˇ že od 56€/kos

MENJAVA PNEVMATIK

  • Premontaža pnevmatik
  • Sezonska hramba pnevmatik

Predhodna rezervacija termina na 01/564 23 88 ali osebno v servisu na Ljubljanski cesti 15a, Trzin

 

Avto Debevc d.o.o., Ljubljanska cesta 15a, Trzin, 01/564 23 88, www.avtodebevc.si

Naročnik oglasa: AS Domžale Moto center d.o.o., Avto Debevc d.o.o.

Komentarji uporabnikov
Tagi