Pri Kukiju v Atrij kleti bo ponovno dišalo po poletju

Kdo bi kuhal, dobro jedel in dobro pil z nami?

Kulinarične delavnice, ki potekajo v Atrij kleti in na katerih se tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra učijo pripravljati različne jedi, so postale prava uspešnica, saj je zanimanje zanje izredno veliko. Znanje, ki ga tečajniki pridobijo tam, pa je v nadaljevanju še kako dobrodošlo v domači kuhinji, da zadiši malo drugače in da je malce drugače začinjeno.

V Atrij kleti, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 106b v Domžalah bodo v sredo, 22. januarja 2020, ob 18. uri  vihteli kuhalnice, saj bodo zaradi velikega zanimanja ponovno pripravili kuharsko delavnico “Diši po poletju, na kateri se bodo vsi, ki so željni novih kuharskih veščin, naučili pripraviti obrok začinjen s praktičnimi nasveti in napotki mojstra kuhanja.

Na kulinarično delavnico na kateri bo tokrat dišalo po poletju, ste lepo vabljeni tudi vi, v kolikor si želite izpopolniti svoje kuharsko znanje. Poleg vsake jedi boste svoje brbončice razvajali s priporočenim vinom vrhunskih slovenskih in tujih vinarjev. V pričakovanju snidenja vas lepo pozdravlja vaš Kuki z ekipo.

 

KAJ SE BO KUHALO?

TOPLA PREDJED
  • Črna rižota s sipicami
JUHA
  • Brodet iz morskih sadežev
GLAVNA JED
  • Brancinov zvitek z bučkami
  • divji riž s korenjem
  • Pikantna hobotnica na česnovem pireju
SLADICA
  • Torta Pavlova s svežim sadjem

 

KDAJ? Sreda, 22. januar 2020, ob 18. uri
KJE? Atrij klet, Ljubljanska cesta 106b, Domžale
PRIJAVE 031 837 848 (prijave do torka, 14. januarja 2020)
CENA 39 € (z DDV)
Kdor se udeleži vsaj štirih tečajev, ima 50% popusta!

Atrij klet

Prijeten ambient Atrij kleti, ki je urejen v starinskem stilu, je več kot primeren za umik iz vsakdanjega tempa življenja, kjer lahko v družbi s prijatelji izpiješ čašo žlahtnega vinca različnih priznanih slovenskih in tujih blagovnih znamk. Prostor je več kot primeren tudi za zaključene družbe, kjer se lahko ob dobri kapljici družite s prijatelji, sodelavci, sorodniki …

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Atrij klet

Komentarji uporabnikov
Tagi