Pri Kukiju tokrat finger food ali najboljša domača zabava

Kako enostavno in ustvarjalno pripravite in postrežete več kot deset preprostih jedi

Kulinarične delavnice, ki potekajo v Atrij kleti in na katerih se tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra učijo pripravljati različne jedi, so postale prava uspešnica. Znanje, ki ga tečajniki pridobijo tam, je v nadaljevanju še kako dobrodošlo v domači kuhinji, da zadiši malo drugače in da je malce drugače začinjeno. Z osvojenim znanjem pa lahko presenetite svoje goste tudi v domači kuhinji.

V Atrij kleti, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 106b v Domžalah bodo v četrtek, 30. januarja 2020, ob 18. uri ponovno vihteli kuhalnice. Tokrat pod vodstvom kuharskega mojstra Blaža Vodnjova pripravljajo kuharsko delavnico “Fingerfood/Najboljša domača zabava!”, na kateri se boste lahko naučili, kako enostavno in ustvarjalno pripravite in postrežete deset enostavnih jedi. Poleg vsake jedi boste svoje brbončice razvajali s priporočenim vinom vrhunskih slovenskih in tujih vinarjev.

Z nagradno igro do brezplačne udeležbe na kulinarični delavnici

Zanimanje za tovrstne delavnice, na katerih lahko tečajniki spoznavajo kuharske skrivnosti je izredno veliko, saj je bil tokratni tečaj kmalu po objavi razpisa zapolnjen. Ker pa sta se zaradi bolezni sprostili dve mesti, so se v Atrij kleti odločili, da dvema našima bralcema, ki bosta pravilno odgovorila na vprašanje in bosta izžrebana, omogočijo brezplačno udeležbo na tej kulinarični delavnici. V kolikor si želite si želite izpopolniti svoje kuharsko znanje, potem nikar ne odlašajte.

Naše vprašanje se glasi: Kateri kuharski mojster bo vodil tokratno delavnico? Odgovore pošljite na e-naslov info@domzalec.si, do četrtka, 30. januarja 2020, do 9. ure dopoldan. Izmed sodelujočih, ki bodo na naše vprašanje odgovorili pravilno, bomo izžrebali dva srečneža, ki bosta v prijetnem vzdušju spoznala male skrivnosti, s katerimi bosta lahko svoje goste presenetila tudi v domači kuhinji. V pričakovanju snidenja vas lepo pozdravlja vaš Kuki z ekipo.

 

KAJ SE BO KUHALO? Fingerfood/Najboljša domača zabava

KDAJ? Četrtek, 30. januar 2020, ob 18. uri (delavnica traja 3 ure)
KJE? Atrij klet, Ljubljanska cesta 106b, Domžale
PRIJAVE 031 837 848 (prijave do srede, 29. januarja 2020)
CENA 39 € z DDV (vodenje, brošura z recepti)
Kdor se udeleži vsaj štirih tečajev, ima 50% popusta!

Atrij klet

Prijeten ambient Atrij kleti, ki je urejen v starinskem stilu, je več kot primeren za umik iz vsakdanjega tempa življenja, kjer lahko v družbi s prijatelji izpiješ čašo žlahtnega vinca različnih priznanih slovenskih in tujih blagovnih znamk. Prostor je več kot primeren tudi za zaključene družbe, kjer se lahko ob dobri kapljici družite s prijatelji, sodelavci, sorodniki …

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Atrij klet

 

Komentarji uporabnikov
Tagi