Pozdrav jeseni na domžalski tržnici

Danes na domžalski tržnici ni bil običajen sobotni tržni dan. Poleg standardne ponudbe so imeli obiskovalci na voljo spremljevalni program "Pozdrav jeseni na domžalski tržnici", ki ga je organizirala Občina Domžale. Dogodka sta se udeležila tudi Andreja Pogačnik Jarc, podžupanja Občine Domžale in mag. Lovro Lončar, podžupan Občine Domžale.

Domžalska tržnica je po širitvi, postala pomembno stičišče za prebivalce Domžal ter tudi prebivalcev iz okoliških krajev. Pestra ponudba, večinoma domačih pridelkov in izdelkov privabi mnoge, da jo obiščejo vsak dan, nekateri pa obvezno ob sobotah dopoldne. Veliko prodajalcev ima tam stalne stranke, saj so jih le ti prepričali s svojimi kvalitetnimi pridelki in izdelki. Hkrati pa tržnica postala tudi kraj, kjer boš gotovo srečal znanca ali prijatelja.

Današnji spremljevalni program, je vsekakor dopolnil ponudbo na tržnici in marsikateri obiskovalec se je zaradi tega programa zadržal dlje kot ponavadi.

V času mojega obiska je obiskovalce zabaval narodnozabavni ansambelj Ponočnjaki, nato pa so s svojim petjem navduševale Ljudske pevke KD Domžale pod vodstvom Mare Vilar. Med stojnicami pa se je sprehajal Hrošček Simon, ki je še posebej navduševal najmlajše obiskovalce.

Vabljeni, da obiščete domžalsko tržnico. Poleg domače zelenjave in sadja, boste tam dobili tudi razne sadike, mesne dobrote, mlečne dobrote, čebelji izdelki, itd. Pa zagotovo boste srečali še kakšnega znanca.


 

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov