Povabilo k sodelovanju na likovnem in literarnem natečaju »Stročnice v deželi pravljic«

Zagotovo poznate pravljice Kraljična na zrnu graha, O treh grahih ter Fižolček, ogelček in slamica. Veste, kaj jim je skupnega? V vseh se pojavljajo stročnice. Naj bodo le-te navdih za vaša pravljična likovna ali literarna dela. Center za mlade Domžale razpisuje likovni in literarni natečaj z naslovom »Stročnice v deželi pravljic«.

V tokratnem natečaju Centra za mlade Domžale, bodo imele osrednjo vlogo stročnice in če se vam je iz zgoraj napisanega že porodila kakšna ideja oziroma ste dobili navdih, potem ste povabljeni k sodelovanju na natečaju »Stročnice v deželi pravljic«, na katerem lahko sodelujete z likovnim ali literarnim delom (risbe, besedila, pesmi, stripi …). Vsak udeleženec lahko sodeluje z največ enim delom v vsaki kategoriji (skupaj največ 2 deli). Prejeta dela bo pregledala strokovna komisija. Natečaj pa poteka v naslednjih starostnih kategorijah: predšolski otroci, osnovnošolci in dijaki, študenti ter odrasli. Se pravi, da na natečaju lahko sodeluje vsak. Treba je imeti samo navdih in ustvarjalno žilico.

Rok za oddajo del je 10. april 2016, sodelovanje na natečaju pa je brezplačno. Dela bodo nato razstavljena v Centru za mlade Domžale. Najboljša dela v obeh kategorijah in vseh starostnih skupinah, bodo po izboru komisije tudi nagrajena.

Več o pogojih sodelovanja in načinu oddaje del si lahko preberete v prilogah spodaj.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Center za mlade Domžale
Komentarji uporabnikov