Pomagajte 100 otrokom iz Domžal do brezplačnih počitnic

Pobuda

Športno atletsko društvo Mavrica je društvo, ki za otroke pripravlja počitniške aktivnosti in raznolike tematske in športne programe. Mentorji radi delamo z otroki. Z njimi se zabavamo, igramo, jih učimo in skupaj mnogo lepega doživimo. Smo odgovorni in počitniški programi, ki smo si jih začrtali so enkratni, posebni in primerni za večino otrok.

Veselimo se in ponosni bomo, če boste naši partnerji v akciji

BREZPLAČNE POČITNICE 100 OTROKOM IZ DOMŽAL

Čas epidemije je marsikaterega starša postavil pred dilemo, kako preživeti. Kakšno bo poletje, koliko bo počitniških stroškov, kako bo družina zakorakala v čas počitnic, kaj si lahko privoščimo in podobno.

Mentorji smo se odločili, da želimo starše, ki so v trenutnem času krize ostali brez zaposlitve ali pa se je prihodek njihove družine znatno zmanjšal, razveseliti s spodbudnim poletjem.

Kot društvo že sami nimamo veliko. To kar imamo, pa seveda z vsem srcem damo – znanje, veselje, ustvarjalnost, zdrav in aktiven način življenja, ki bi ga moral vsak otrok imeti.

Zaradi predvidenih finančnih težav staršev iz občine Domžale smo se odločili, da po svojih najboljših močeh omogočimo brezplačne ali vsaj sofinancirane počitnice.

Pri tem računamo na vašo pomoč, pomoč podjetij, posameznikov, občine (razpisi) in vseh, ki bi se naši akciji želeli pridružili.

Društvo vsako leto izvede zanimive tedenske počitnice. Zakaj ne bi vsak teden 10 otrok iz občine Domžale takšne počitnice z nami preživelo brezplačno. To je mogoče s pomočjo VAŠE PODPORE!

Izračunali smo, da potrebujemo za udeležbo desetih otrok, ki jih vodita 2 mentorja, tedensko skupno 1.430€.

Mavrica bo z organizacijo, obveščanjem, sprejemom prijav, informiranjem, uporabo pripomočkov, mentorstvom prispevala svoj delež sofinanciranja. Preostala sredstva (1.430€) pa moramo pridobiti s strani donatorjev akcije.

Donatorji lahko pomagate s finančnimi sredstvi, ki jih nakažete na račun društva pod namenom: »donacija-100 brezplačno«, na TRR: SI56 6000 0000 0376 237 (Hranilnica LON). Lahko pa donatorji pomagate tudi praktično, npr. pri hrani, najemu. Vsi donatorji dobijo po končanih počitnicah tudi jasno poročilo aktivnosti in zahvalo.

Kaj pa mi, kot društvo lahko naredimo za Vas?

V sklopu svoje aktivnosti in na svojih medijskih kanalih (splet, fb, instgram, tik-tok, Linkedin, lastna mreža) lahko uporabimo tudi Vaše ime (logo, navedba podjetja, izpostavitev…), ki naznanja vaše sodelovanje. V sklopu devet letnega delovanja imamo že precej deležnikov, ki jih obveščamo tematiki primerno. Imamo ugodne priložnosti za plakatiranje, kjer lahko izpostavimo tudi sodelovanje Vas, spoštovani podpornik akcije.

Stopimo skupaj za domžalske otroke!

INFORMATIVNI IZRAČUN

OMOGOČIMO 10 OTROKOM POLETNE POČITNICE BREZPLAČNO!           9-10 TEDNOV = 100 OTROK

PREDVIDEN PROGRAM za 10 otrok v progam ŠAD MAVRICA cca dogajanje 10 OTROK+2 MENTORJA povprečno pl/dan oz. ted
NAJEM PROSTOROV V ŠAD Mavrica ali ZŠRD 5 DNI € 150,00
BAZEN vstopnina / vsaj 1x ted 2 DNI/1,5€/danx12 oseb € 36,00
ŠPORTNI PRIPOMOČKI-REKVIZTI, USTVARJALNI MATERIAL ŠAD MAVRICA 5 DNI (ŠAD prispevek) € 0,00
VSTOPNINE-ZNAMENITOST Obiščemo muzej, jamo, park ali jahamo 1 DAN/ 3€/os/danx12 € 36,00
MENTOR 1 Sledijo tedenskemu programu ŠAD Mavrica 5 dni € 352,00
MENTOR 2/pomočnik Sledijo tedenskemu programu ŠAD Mavrica 5 dni € 282,00
ORGANIZACIJSKI STROŠKI DR objave (fb, splet, mediji, napovednik), koordinacija, vaditelji, prostor, program, org. ogledi, obiski, org. hrane… stalno (ŠAD prispevek) € 50,00
ZAVAROVANJA OTROK Ne bodo nezgodno zavarovani (vsak sam- napišemo v pristopno izjavo) 5 dni € 0,00
ODGOVORNOSTNO ZAVAROVANJE VADITLJEV delni prispevek (ostalo ŠAD sam) delež/ 12€ na osebo € 24,00
HRANA. vsak dan cca 10€/osebo (zajtrk, kosilo, malica) 5 dni € 500,00
€ 1.430,00

Mentorji ŠAD Mavrica

Predsednica društva Mojca Grojzdek

Počitniški program je objavljen na spletni strani ŠAD Mavrice. Informacije na info@sadmavrica.si ali 031 314 870.

Komentarji uporabnikov
Tagi