Poletni hit v Optiki Vallis: Elegantna Sončna očala Jimmy Choo in Marc Jacobs

V poletnih dneh, ko sonce kaže svojo polno moč, svojim očem in obrazu podarimo največ tako, da si nadenemo sončna očala. Oči so nam seveda ob tem zelo hvaležne, saj smo jih zaščitili s sončnimi žarki, pa tudi naš vsakdanjik je ob tem bolj umirjen in prijeten, saj nas nagajivi sončni žarki ne motijo pri opravilih ter med vožnjo. Če pa so sončna očala, ki si jih nadenemo obenem še moderna, elegantna in prefinjena, ki nas odpeljejo v svet visoke mode in izpostavljajo naš originalen obraz, pa je to pika »i«, saj naše dobro počutje in eleganco opazijo tudi drugi.

Pred vsako poletno sezono v moderno opremljeni in dobro založeni poslovalnici Optike Vallis, ki se nahaja v trgovskem centru Arkadia na Viru pri Domžalah, poskrbijo, da lahko v poletni čas vstopimo po najmodernejših smernicah, ki so aktualne tisto hip. Na promocijskem dogodku se obiskovalci lahko seznanijo z vsemi novostmi, ki so na voljo v njihovi poslovalnici, obenem pa je to tudi odlična priložnost za druženje, saj je na promocijskem dogodku poskrbljeno za vse. Nikoli ne pozabijo tudi na nagradno igro, ki vedno komu prinese srečo, da se v svet poda z najmodernejšimi in najbolj elegantnimi sončnimi očali tisti hip.

Na druženju in promociji v sredo, 19. junija 2019, ki ga je vodila Ivjana Banič, voditeljica na Radiu 1, so si obiskovalci ogledali ter pobližje spoznali sončna očala Jimmy Choo in Marc Jacobs ter si jih seveda lahko tudi nadeli in si v ogledalu ogledali kako jim pristojijo. Od strokovnjakov Optike Vallis pa so iz prve roke dobili tudi kakšen strokovni nasvet, ki je vedno dobrodošel.

V poletno sezono s sončnimi očali Jimmy Choo in Marc Jacobs

V poslovalnici je bilo razstavljenih več kot 70 različnih modelov sončnih očal Jimmy Choo, od tistih klasičnih, oversize s posebnimi detajli do tistih najbolj prestižnih modelov luksuznega branda. Naslednja sončna očala, ki jim je bil promocijski dogodek namenjen, pa so bila sončna očala Marc Jacobs, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. V poslovalnici imajo na voljo več kot 150 različnih modelov teh sončnih očal, zelo raznolike kolekcije dizajnov in barv. To pa še ni bilo vse. Na vsa sončna očala Jimmy Choo in Marc Jacobs so na dan promocije nudili -30% popust. Podelili so tudi sončna očala po izbiri zmagovalca nagradne igre Optike Vallis, ki je lahko izbiral med očali promoviranih blagovnih znamk, torej Jimmy Choo in Marc Jacobs.

Optika Vallis je s poslovalnico v Arkadiji dokaj svež obraz na slovenskem trgu, svoje znanje in strokovnost pa črpajo iz več kot 30 letne tradicije. Lastniki Optike Vallis so oče Vinko Dolinšek in sinova Gašper in Miha. Vinko je svojo pot v optični dejavnosti začel pred 35 leti, ko se je izšolal za optika in kasneje izuril v zelo kvalitetnega in natančnega optika. Svoje izkušnje je nabiral in se izpopolnjeval v eni izmed prvih družinskih optik na domžalskem območju, Optika Helena Dolinšek. Ideja za ustanovitev nove optike se je porodila sinovoma, ki sta svojo poklicno pot, tako kot oče našla v optični dejavnosti z odprtjem uspešne spletne trgovine s kontaktnimi lečami Moje-lece.si.

V moderno opremljeni in založeni poslovalnici Optike Vallis nudijo širok izbor sončnih in korekcijskih očal priznanih proizvajalcev ter kontaktne leče in tekočine za vzdrževanje leč.Ponujajo tudi izbiro cenovno ugodnejših blagovnih znamk, ki pa po kvaliteti ne zaostajajo dosti za dražjimi modeli. V optiki deluje tudi očesna ambulanta, kjer lahko opravite pregled in kontrolo vida. Visoko usposobljeno osebje vam bo ob vašem obisku prisluhnilo in s svojimi nasveti pomagalo izbrati optimalne pripomočke za vaš vid. Kvaliteta vašega vida je za njih najbolj pomembnejša, zato se vsaki stranki popolnoma posvetijo in ji prisluhnejo. Stremijo tudi k cilju, da bodo izbrana očala ustrezala tehničnim, estetskim in anatomskim merilom. Na pregled se lahko naročite preko spleta (info@optika-vallis.si) ali pokličete v optiko (041 615 509).

Poletna akcija v Optiki Vallis

Za letošnje poletje so v Optiki Vallis pripravili dve posebni akciji. Več o akcijah si lahko preberete s klikom letak:

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Miro Pivar; Video: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi