Perpetuum Jazzile v Poletnem gledališču Studenec

Pravi glasbeni spektakel za vse sladokusce in ljubitelje vrhunskih slovenskih izvajalcev!

18. Kulturni poletni festival Studenec 2018, ki je svoja vrata odprl z majskima koncertoma v krtinski cerkvi sv. Lenarta, svoj nabor koncertnih in gledaliških prireditev sedaj nadaljuje v Poletnem gledališču Studenec. Po uprizoritvi muzikala Mamma Mia, v začetku junija, sedaj na spored prihaja pravi glasbeni spektakel za vse sladokusce in ljubitelje vrhunskih slovenskih izvajalcev – koncert Perpetuum Jazzile.

Na oder Poletnega gledališča Studenec v nedeljo, 17. junija 2018, ob 21. uri prihaja Perpetuum Jazzile. To pa pomeni, da se za vse sladokusce in ljubitelje slovenskih vrhunskih izvajalcev obeta pravi glasbeni spektakel – vokalna ekstaza, v izvedbi največje pop in jazz zasedba. Kot predskupina bo nastopil pevski zbor iz Mendoze, pevski večer pa bo vodila Ajda Sokler.

Perpetuum Jazzile je največja slovenska pop in jazz vokalna zasedba. Ustanovljena je bila leta 1983 pod vodstvom Marka Tirana, takrat še pod imenom Gaudeamus. Repertoar Perpetuum Jazzile predstavlja atraktivni izbor vokalne jazzovske in popularne glasbe. Večinoma pojejo a cappella, občasno pa tudi s spremljavo vrhunskih jazz instrumentalistov; repertoar Perpetuum Jazzile se razteza od brazilske bossa nove, swinga, close harmony stila vse do funka, gospela in popa. Poslušalcem ponujajo privlačen splet vokalnih jazzovskih harmonij in izrednih ritmov, navdušujejo z odličnimi solisti, sproščenostjo in mladostnim žarom. Glasba Perpetuum Jazzile poslušalca neizogibno napolni z vokalno ekstazo. Glasbeni mentor: Peder Karlsson

To bo pravi glasbeni spektakel za vse sladokusce in ljubitelje vrhunskih slovenskih izvajalcev.

Vabljeni na Studenec!

Informacije in rezervacija vstopnic po telefonu:

051  61 61 51 (Marjana)

051  61 41 41 (Urša)

Informacije in rezervacija vstopnic po spletu: www.studenec.net

Miha Ulčar; Foto: arhiv Perpetuum Jazzile

Komentarji uporabnikov
Tagi