Očistimo Domžale 2017

Narava se počasi prebuja in z njo tudi ljudje, zato lepo vabljeni, da se pridružite čistilni akciji Očistimo Domžale 2017, ki bo potekala od petka, 31. marca do nedelje, 2. aprila 2017 in s tem prispevajte svoj delček k čistejši in lepši občini Domžale.

Odpadki so postali ključni okoljski problem, ki ga lahko kot posamezniki rešujemo že na vsakodnevni ravni, kot skupnost pa na občinski čistilni akciji »OČISTIMO DOMŽALE 2017«, ki bo potekala od petka, 31. marca do nedelje, 2. aprila 2017. Kot že v preteklih letih se bodo tudi v letošnjem letu v čistilno akcijo vključile vse krajevne skupnosti, ki bodo v sodelovanju s šolami, vrtci, društvi, predstavniki lastnikov stanovanj, podjetji in krajani.

Podroben seznam zbirnih mest v vašem kraju najdete v spodnji tabeli. Za sodelovanje v akciji se obrnite na krajevno skupnost, društva in ostale organizacije v vašem kraju.

Pri vodji zbirnega mesta vam bodo podali vsa navodila, zagotovili osnovne pripomočke ter vas razporedili po skupinah, ki bodo nato odšle na ustrezna mesta čiščenja.

Hvala, ker vam ni vseeno, v kakšnem okolju živimo!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar (arhiv Domžalca), Občina Domžale
Komentarji uporabnikov