Vida Ozis: “Z AN.NIKA metodo in ekipo strokovnjakov do najboljših rezultatov pri odpravljanju vraščenih nohtov”

S pomembno slovesnostjo, ki je potekala v petek, 31. marca 2023, so v Celju obeležili odprtje najsodobnejšega centra medicinske pedikure v Sloveniji AN.NIKA. Vida Ozis, ustanoviteljica in lastnica blagovne znamke AN.NIKA, ki velja za sinonim dobrih izdelkov za nego stopal in medicinsko pedikuro v Sloveniji, je začela pisati zgodbo o uspehu pred več kot 15-timi leti.

V želji po najbolj kakovostnih storitvah, ki bi strankam rešile težave z vraščenimi nohti, je Vida Ozis razvila inovativno medicinsko nohtno sponko AN.NIKA, s katero v vseh centrih AN.NIKA uspešno rešujejo boleča vraščanja nohtov. Podjetje AN.NIKA je s 3 franšizami na področju medicinske pedikure v Sloveniji prisotna prisotno poleg Celja še v Krškem, Novi Gorici in tudi v Mariboru.

Gospa Vida Ozis o sebi pravi, da je v prvi vrsti mama, babica in prijateljica. Že kot otrok je v sebi čutila izjemno željo pomagati drugim, kar jo je vodilo pri snovanju lastne podjetniške poti in iskanju poslanstva, ki ga še dandanes uresničuje s pomočjo medicinske pedikure AN.NIKA. Le ta velja za sinonim vrhunskih izdelkov za nego stopal in medicinsko pedikuro.

»Tako pri delu, kakor tudi skozi življenje, me vodijo spoštovanje, vztrajnost in pa ljubezen. Že od nekdaj sem si resnično želela pomagati ljudem. Z delom sem začela v preprostem kozmetičnem salonu, kjer sem opravljala pedikuro, manikuro ter refleksno masažo. Dala sem vse od sebe in se maksimalno trudila, da bi strankam pomagala pri reševanju in odpravljanju njihovih težav. Ko sem bila v najlepših letih, okoli 35 sem jih štela, sem se odločila za povsem samostojno pot. Premišljevala sem, kam naj se usmerim in kako naj nadaljujem z delom? Na razpolago se imela 3m2 in izjemno veliko volje do dela. Minila so leta in znašla sem se tukaj, kjer sem danes. V več kot 15-tih letih sem predala znanje vsem, ki so si in ki si še danes želijo medicinsko pedikuro opravljati kakovostno. Kar delam, me osrečuje in v sebi čutim, da je zame to to.

Vida Ozis, ustanoviteljica in lastnica blagovne znamke AN.NIKA.

Vedno sem stremela h kakovosti in h kakovostno opravljeni storitvi. Moj cilj je bil in je še dandanes, strankino zadovoljstvo. Pri svojem delu sem se vedno poistovetila s stranko in se ob tem spraševala, “kako bi se jaz počutila na njenem mestu”?, kar mi je dalo še dodaten zagon in motivacijo za iskanje načinov in metod, ki bi bile strankam v pomoč pri odpravljanju težav s stopali in nohti.

Ob delu v kozmetičnem salonu sem študirala psihosocialno pomoč. Izobraževanje sem kasneje nadgradila s študijem logoterapije, ki sem ga tudi dokončala. Znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila, so mi bile v veliko pomoč pri tlakovanju moje samostojne podjetniške poti. Ves čas sem bila ciljno usmerjena in še dandanes, ko si zastavim cilj, vem, da ima misel, izrečena beseda, neverjetno veliko moč. Ko pridem zvečer domov, pa se želim posvetit družini.

Ko sem razvila inovativno medicinsko nohtno sponko AN.NIKA, ki je registriran medicinski pripomoček in nosi oznako CE, sem premišljevala, da si želim ob sebi ljudi, ki bi jim lahko predala znanje ter bi delali po mojih metodah. Prenesla sem jim vse, kar sem se v teh dolgih letih dela naučila in jim tako mnogo ovir, ki jih srečaš na samostojni podjetniški poti prizanesla.«

AN.NIKA medicinska nohtna sponka je tanka žička iz medicinskega jekla, ki usmerja noht k pravilni rasti. Zaradi edinstvene oblike jo lahko namestimo tudi na nohte, ki so že bili operirani.

»Ker smo svojim strankam in vsem, ki imajo težave s stopali in nohti želeli ponuditi najkvalitetnejše izdelke za nego, smo se odločili za razvoj lastnih produktov. Vodja razvoja Nika Ozis, dipl. uni. kem., je razvila izredno učinkovite izdelke za nego stopal in nohtov, ki jih do sedaj na slovenskem trgu še ni bilo.« Izdelki blagovne znamke AN.NIKA za nego nog in nohtov so 100 % razviti in proizvedeni v Sloveniji s pomočjo strokovnjakov, farmacevtov in kemikov.

Nika Ozis, dipl. uni. kem., vodja razvoja v AN.NIKA.

Za reševanje problematik stopal v centrih medicinske pedikure AN.NIKA uporabljajo lastne metode dela in terapije, s katerimi uspešno rešujejo vraščene nohte, glivične okužbe nohtov, bradavice, otiščance, kurja očesa in trdo kožo na petah.

Po medicinski pedikuri je zelo pomembna tudi domača nega stopal, ki mora bit opravljena pravilno, zato so v Centrih AN.NIKA specializirani tudi za svetovanje o domači negi stopal.

Kvaliteto AN.NIKA izdelkov so prepoznali tudi farmacevti v Lekarni Bistrica v Domžalah, kjer lahko do konca septembra izdelke za nego nog in nohtov najdete na policah s kar 10% popustom.

V petek 6. oktobra 2023 bo Vida Ozis v Lekarni Bistrica v Domžalah brezplačno svetovala o problematikah na nohtih in stopalih in o ustrezni negi nog.

Obvezne so rezervacije termina za svetovanje. Sprejemajo jih osebno v Lekarni Bistrica v Domžalah ali pa preko telefonske številke: 08 205 48 58. Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Petra Petravič in arhiv AN.NIKA

 

Tagi