Treniraj – motiviraj – osreči!

Dobrodelni dan vadb in prehranskih nasvetov v KinVital hiši na travniku

V soboto, 27. novembra bomo v enem najlepših vadbenih centrov v Sloveniji – KinVital hiši na travniku, organizirali dobrodelni dan vadb in prehranskih nasvetov. Dan, kjer boste s svojo udeležbo na treningih in delavnicah različnih znanih slovenskih trenerjev, motivatorjev in strokovnjakov podprli dobrodelni projekt Botrstvo in se natrenirali, motivirali in spoznali marsikaj novega o gibanju.

Lahko se udeležite 1 ali pa več vadb oziroma delavnic – kakor vam ustreza.

Naše geslo KinVitalovega dobrodelnega dneva:
Treniraj – Motiviraj – Osreči!

Kdaj? Sobota, 27. november od 9.00 do 19.00
Kaj? Vadbe, treningi in nova znanja o prehrani
Kje? KinVital hiša na travniku, Ljubljanska cesta 1, Dob pri Domžalah
Cena? Po želji – 10, 15, 20 EUR donirate tukaj.

Prijave: info@kinvital.si (obvezne prijave – število mest na vadbah je omejeno)

Na dogodku se boste čez cel dan spoznali in trenirali z najbolj znanimi motivatorji, trenerji in strokovnjaki gibanja v Sloveniji. Vsi so/smo se odpovedali lastnim honorarjem za izvedbo vadb in delavnic, tako da bodo šla vsa zbrana sredstva za projekt Botrstvo.

Kako boste pomagali?

Sklad projekta Botrstvo v Sloveniji je namenjen kritju izpadov plačil botrov. To pomeni, da bodo zbrana sredstva porabljena za nakazila mesečnega botrovanja otrokom, katerih botri bodisi v določenem mesecu niso nakazali donacije, bodisi so prenehali s pomočjo otrokom. V projektu Botrstvo skozi botrski sklad poskrbimo, da otrok ne glede na odločitev botra prejme sredstva vsak mesec.

Program

8.30 Tekaški trening s KinVital Running Academy

Za ljubitelje teka bomo pripravili 2 tekaški razdalji, in sicer 8 in 15 km trasi v okolici Domžal. Zbrali se bomo pri Hiši na travniku in potem odtekli stezicam naproti. 15 km trasa bo namenjena bolj rednim tekačem in bo tempo malce hitrejši, medtem ko bo tempo pri 8 km trasi bolj zmeren in bo primerna tudi za tiste manj redne tekače.

9.00 – 9.45 Uvodna vadba z Natašo Gorenc

Dogajanje v prostorih Hiše na travniku bo otvorila Nataša Gorenc, ki nas bo v 45 minutah dvignila v višave energije. Cela Slovenija jo pozna kot trenerko ob kateri ljudje naredijo več, kot si sami kadarkoli predstavljali, da zmorejo. Dobre energije in intenzivnosti zagotovo ne bo manjkalo.

10.00 – 10.45 KinVitalova funkcionalna in osebna vadba v manjši skupini

Sledi KinVitalova osebna in funkcionalna vadba. Tu boste naredili funkcionalen trening v majhnih skupinah – z vami bo več KinVitalovih strokovnjakov. Popeljali vas bomo skozi korake popolne prilagoditve vaj vašim sposobnostim vse od prvih korakov zavedanja telesa, tehnike gibanja, nadzora nad telesom, vadbe moči in vadbe hitrosti telesa.

11.00 – 11.45 Trening z Denis Porčičem – Chorchypom

Chorchyp je vsem znan obraz in multitalent, ki resno obvlada vse od borilnih veščin, glasbe, plesa, zabave in predvsem kamorkoli pride, ustvari neustavljivo energijo. Denis bo v 45 minutah pokazal svoje talente, nam predstavil pot samuraja ter zagotovo pripravil predvsem trening poln dobre energije. Vsi smo lahko samuraji na svoji poti. Vsi lahko po svojih najboljših močeh postanemo sami svoj samuraj in živimo veličastno, velikodušno in pogumno!

12.00 – 12.45 Prehranska delavnica: Mario Sambolec – Feelgood

Kako učinkovito izbrati, kupiti in pripraviti zdravo prehrano zase? Zdrava prehrana ne potrebuje biti draga in komplicirana prehrana. Zdrava prehrana ne potrebuje biti niti časovno zamudna prehrana. Predvsem pa vam bo pomagal razbliniti kakšen mit o zdravi prehrani, ki nam jih mediji in oglasi vse prepogosto podajajo. Prehransko delavnico bo vodil vedno zanimivi Feelgood-ovec Mario Sambolec.

13.00 – 15.00 Odmor

Po prehranski delavnici so bomo vzeli čas za… prehrano. Lepo vabljeni v sosednjo Kavarno Hiša na travniku.

15.00 – 15.45 Energična Zumba z Dragom Lorgerjem

Zumba! Drago, mojster in strokovnjak za Zumbo vas bo energičnih ritmih popeljal v svet plesne vadbe. Ob ritmih energije in zvoka boste z njim ustvarili popolno vadbo življenja in energije. Vabljeni predvsem ljubitelji bolj plesno naravnanih vadb.

16.00 – 16.45 Trening moči z Matjažem Erjavcem – Evolucija

Kolega Matjaž Erjavec in sodelavci iz Evolucije nam bodo predstavil svoj vadbeni sistem in vaje, ki nam omogočajo napredek in razvoj gibalnih sposobnosti skozi celo življenje. Matjaž dela pod enostavnim in zelo učinkovitim geslom – postani močnejši. Lepo vabljeni vsi, ki vas zanima predvsem vadba moči, saj je Matjaž zelo izkušen trener na tem področju.

17.00 – 17.45 Mehanik hrbta in KinVital – Kako se gibati in živeti brez bolečin v hrbtu?

Mehanik hrbta – Jure Gubanc, nam bo predstavil svoj sistem postopka in korakov s katerimi odpravimo bolečine v hrbtu in natreniramo telo, da tudi dolgoročno ostane brez bolečin v hrbtu! Šli boste skozi osnove, ki jih mora razumeti vsak, ki se sooča z bolečinami v hrbtu.

18.00 – 18.45 Trening z Janom Kovačičem – Reset

Kot osebni trener z večletnimi izkušnjami in polno predanostjo življenjskemu poslanstvu – pomagati ljudem, da si povrnejo ali odkrijejo svojo vitalnost, vam bo Jan pripravil odličen trening za konec pestrega dneva v našem KinVital centru. Jan je tudi odličen motivator, tako da boste zagotovo uživali v njegovem 45 minutnem treningu.

Vsi udeleženci se lahko udeležijo samo 1 ali pa tudi več vadb/delavnic, kakor vam ustreza!

Prijave in več informacij

Prijave: Na info@kinvital.si pošljite katerih vsebin bi se udeležili in vaše ime ter priimek – obvezne prijave, saj je število mest omejeno. Ob prijavi prejmete vse nadaljnje informacije.

Cena?

Po želji – 10, 15, 20 … eur donirate tukaj.

Na dogodku se boste čez cel dan spoznali in trenirali z najbolj znanimi motivatorji, trenerji in strokovnjaki gibanja v Sloveniji. Vsi so/smo se odpovedali lastnim honorarjem za izvedbo vadb in delavnic, tako da bodo šla vsa zbrana sredstva za projekt Botrstvo.

Za udeležbo je potrebno izpolnjevati PCT pogoj!

Se vidimo v soboto, 27. novembra od 9.00 dalje v KinVital Hiši na travniku – Ljubljanska cesta 1, Dob pri Domžalah.

Tagi