Ste vi tisti, ki vam pitje povzroča probleme? Pomoč lahko poiščete tudi v Domžalah in Kamniku

Ste poskusili nehati piti, pa ni šlo? Bi radi nehali in normalno živeli? Skupaj lahko naredimo tisto, česar nihče med nami ni sposoben doseči sam. Alkoholizem je bolezen, ki napreduje.

Anonimni alkoholiki so skupnost moških in žensk, ki si delijo izkušnje, moč in upanje, tako da bi lahko rešili svoj skupni problem in pomagali drugim, da bi okrevali od alkoholizma.

Gre za skupine, ki se v Sloveniji redno sestajajo že več kot 20 let in delujejo po programu dvanajstih korakov in dvanajstih izročil. Program, ki je nastal v Ameriki pred več kot sedemdesetimi leti, se je zaradi svoje učinkovitosti razširil po vsem svetu. Pomaga bodisi pri odvisnosti od alkohola ali tistim, ki so zaradi njega prizadeti kot svojci alkoholikov. Če imate tudi vi tovrstne težave, vas vabijo, da se jim pridružite, pomoč so našli številni, zakaj, je ne bi še vi? Pot k uspehu se vedno začne s prvim korakom.

Anonimni alkoholiki so pomagali že milijonom po svetu. Anonimno in brezplačno vam nudijo pomoč tudi v Domžalah in Kamniku:

Vsak ponedeljek (Domžale)
19:00 – 21:00 Zdravstveni dom, Mestni trg 2 (v podpritličju, v zdrav. kabinetu), Domžale, Info: Jelka 041 642 777

Vsak četrtek (Kamnik)
18:00 – 20:00 Knjižnica Kamnik, Ljubljanska cesta 1 (službeni vhod), Kamnik Info: Tatjana 040/843-448, Romano 031/782-149

Več informacij lahko najdete TUKAJ.  Ali pa jim pišete na: aa.slo@amis.net

Avtor: Miha Ulčar: Foto: AA
Tagi