Posveti o zdravih navadah in temeljnih postopkih oživljanja

Zdravstveni dom Domžale v okviru zdravstvene vzgoje in promocije zdravja otrok in mladine že več poletij skuša opremiti otroke in mladino z znanji, ki bi pozitivno vplivala na njihovo dojemanje sebe in svojega zdravja. Prizadevajo si, da bi s pomočjo delavnic, izobraževanj in predstavitev, mlade vzpodbudili k skrbi za svoje telo in za sočloveka.

V ta namen bodo tri prihajajoče zaporedne torke, (19. 7., 26. 7., 2. 8. 2022) med 9.00 in 12.00 uro v Arboretumu Volčji Potok na koncu drevoreda postavili stojnico, kjer se bodo obiskovalci med sprehodom po parku lahko tudi ustavili, si ogledali brezplačno delavnico Zdrave navade in temeljni postopki oživljanja ter se posvetovali s strokovnim osebjem na izbrano temo.

Na stojnici bodo na vprašanja odgovarjale diplomirane medicinske sestre v vzgoji in promociji zdravja Marijana Hostnik, Saša Jelnikar in Helena Stegnar.

Lepo vabljeni k sprehodu skozi park in obisku brezplačne delavnica Zdrave navade in temeljni postopki oživljanja. V primeru slabe vremenske napovedi delavnica odpade.

Petra Petravič; Foto: Arboretum Volčji Potok

 

Tagi