Masažni salon Harisun – podprite vrhunsko inteligenco skrito v telesu

Človeško telo ima vrhunsko inteligenco – podprimo jo z masažami

Človeško telo v sebi nosi vrhunsko inteligenco in neizmerno moč, ki nas dan za dnem spremljata in podpirata v soočanju ter boju s številnimi vsakodnevnimi izzivi. Medtem pa se spremljajoča občutja vestno beležijo in shranjujejo v naš organizem, ki postane hranitelj in pokazatelj psihičnega stanja, ki se je zapisalo vanj.

Podarite si priložnost in izkoristite možnost. S pomočjo skrbno izbrane vrste masaž, ki nudijo izjemno dobrobit, sprostite, podprite in opolnomočite svoj organizem.

V Domžalah že nekaj let deluje masažni salon Harisun, ki ga s srcem, predanostjo in strokovno podkovanostjo vodita profesionalna maserja, Miha Hari in Barbara Ulčar. Usklajeno, kot dopolnjujoča si pola, na pomoč priskočita vsem, ki se želijo s pomočjo masaže očistiti ali sprostiti nakopičenih napetosti. Z združenimi močmi in zavedanjem odgovornosti, ter poslanstva, ki ga kot maserja imata, strankam pomagata razbremeniti se marsikaterih občutij in bolečin.

Za okoliščine, v katerih smo se znašli, kjer smo polni strahu, občutka negotovosti, izgubljenost in preobremenjenosti z negativnimi informacijami, ki slabijo delovanje imunskega sistema, so še posebej koristne masažne tehnike, ki so sproščujoče, nežne, neboleče in pri katerih se človek umiri in “odklopi” z adrenalina. Priporočljivi sta ročna limfna drenaža in refleksna masaža stopal.

Barbara pravi, da so posebej koristne masažne tehnike, ki so sproščujoče, nežne, neboleče in pri katerih se človek umiri in “odklopi” z adrenalina.

Ročna limfna drenaža – za dvig imunosti telesa, umiritev in poglobitev vase

Ročna limfna drenaža je izredno blagodejna masaža za limfni sistem, ki podpira pravilno delovanje imunskega sistema. Limfa ali mezga je medcelična tekočina, podobna krvni plazmi, ki v telesu opravlja obrambne naloge, varuje pred okužbami, prestreza različne viruse, mikrobe ter druge tujke. Prav tako limfa oskrbuje celice in tkiva s hranilnimi snovmi, kot so maščobe in hormoni. Teče in filtrira se skozi bezgavke, ki so po telesu zelo strateško razporejene.

S psihološkega vidika vsebine, kot so strah, tesnoba, žalost in čustvena nestabilnost, ki jih ljudje pogosto doživljajo tudi v tem času, prav tako oslabijo delovanje imunskega sistema. “Zasidrajo” se na prsnem področju in ohromijo človekovo aktivno, pogumno delovanje.

Zato je zelo pomembno, da se zavedamo in osvobodimo različnih težkih čustvenih in mentalnih vsebin. Namreč, na ta način pomagamo tudi zdravju limfnega sistema ter posledično lastni imunosti.

Z ročno limfno drenažo pospešimo odstranjevanje odpadnih produktov iz telesa ter podpremo regeneracijo in prehranjenost telesnih tkiv. Izvaja se po operativnih posegih v primerih oteklin, po plastičnih in lepotnih posegih, zmanjšuje tudi brazgotine. Blaži tudi zatekanje nog, zabuhlost, alergije, težave s kožo, sprošča stres in še mnoge druge težave.

Ročna limfna drenaža je izredno blagodejna masaža za limfni sistem, ki podpira pravilno delovanje imunskega sistema.

Refleksna masaža stopal – za več harmonije v fizičnem telesu in psihološkem delovanju

Vsak od nas je v svojem bistvu popolno edinstveno bitje. Naša stopala pa kot bi bila zemljevid telesa, kjer se nahajajo točke oziroma refleksne cone vseh notranjih organov. Vsakemu organu pripada tudi točno določeno čustvo ali mentalno stanje. Strah slabi delovanje ledvic in mehurja. Ko je človeka nečesa strah, se v njegovem telesu poveča nivo adrenalina in dolgotrajen dvig izjemno izčrpa zaloge energije, še posebej nadledvične žleze. Jeza je mentalno stanje, ki vpliva na neuravnoteženost delovanja jeter (vsi poznamo izrek, ko smo na nekaj jezni in rečemo: “Gre mi na jetra!”). Žalost slabi potencial pljuč in debelega črevesja, pohlep pa srca in tankega črevesja (za pohlepne ljudi pogosto velja, da so trdosrčni). S pritiski na zgoraj omenjene točke, pa se odpravljajo energijski zastoji.

Refleksoterapija stopal je masažna tehnika, ki temelji na spoznanjih in modrosti tradicionalne kitajske medicine – TKM, ki človeka obravnava individualno ter hkrati celostno. Namen refleksoterapije stopal je doseganje večje harmonije človeka tako v fizičnem telesu, kot tudi v psihološkem delovanju. Za dosego tega je najbolje, da vsak organ deluje ravno dovolj intenzivno in je aktiven ob pravem času. Na ta način v povezavi z ostalimi organi deluje kot košček mozaika v celostnem telesnem sistemu.

Namen refleksoterapije stopal je doseganje večje harmonije človeka tako v fizičnem telesu, kot tudi v psihološkem delovanju.

Lepo vabljeni k odkrivanju sposobnosti organizma. Profesionalna maserja Miha in Barbara iz masažnega salona Harisun iz Domžal, vam želita, da bi začeli ceniti sebe in svoje telo. Se spoštovat ter si zaupati. In se s pomočjo ročne limfne drenaže in refleksne masaže stopal sprostiti, opolnomočiti in podpreti.

V salonu Harisun poleg zgoraj omenjenih tehnik, izvajajo tudi naslednje vrste masaž:

  • MASAŽE POSVEČENE PAROM
  • CELOSTNA MASAŽA HARISUN S POUDARKOM NA HRBTENICI
  • KLASIČNA MASAŽA
  • ŠPORTNA MASAŽA
  • MASAŽA HRBTENICE PO DR. BREUSSU
  • KINEZIOTAPEING – KINEZIOLOŠKI TRAKOVI

Nudijo vam tudi nakup darilnih bonov.

Masažni salon Harisun se nahaja na Ljubljanski cesti 64 v Domžalah.

Informacije in naročanje so na voljo na spletni strani www.harisun.si, gsm: 031 885 477 ali 040 862 468 (Miha) in na preko e-pošte: info@harisun.si. Spremljate pa jih lahko tudi na njihovi Facebook strani.

Naročnik oglasa: HARISUN, Miha Hari, s.p.

 

Tagi