KinVital v Domžalah zaposli 2 fizioterapevta za polni delovni čas

Kineziološki center Kinvital v Domžalah zaradi širitve področja delovanja zaposli 2 nova fizioterapevta, ki imata opravljen strokovni izpit oziroma ga imata namen opraviti v kratkem. Fizioterapevta, ki si želita odličnega delovnega okolja za razvoj kariere in ju zanima delo v multidisciplinarni ekipi (kineziologi, fizioterapevti in trenerji).

Kinvitalovci stremijo k ustvarjanju močnejše družbe. Ljudem želijo pomagati na poti do svobodnega gibanja brez bolečin. Želijo si ustvariti tudi multidisciplinarno ekipo strokovnjakov, ki bo postavljala nove standarde na področju fizioterapije, kineziologije in treninga.

Vam je blizu neprestano učenje, strokovnost in izpopolnjevanje samega sebe? Potem berite dalje, saj ste morebiti ravno Vi pravi novi fizioterapevt za KinVital ekipo.

Prednosti, ki jih KinVital ponuja novima fizioterapevtoma:

  • Zaposlitev za polni delovni čas
  • Osebno karierno rast v zelo stimulativnem okolju
  • Delo v mladi ekipi kineziologov, trenerjev in fizioterapevtov
  • Napredek na strokovnem področju – redna interna/eksterna izobraževanja
  • Delo v ekipi, ki si vedno želi najvišjo kakovost dela in ves čas stremi k postavljanju novih standardov na področju kinezioloških vadb, rehabilitacij, kinezioterapije itd.
  • Hkrati pa prijeten in mlad kolektiv, ki se dobro razume tudi izven del.

Če Vas zanima predvsem področje gibalne terapije in rehabilitacija poškodb ter se prepoznate v zgornjih alinejah, potem lepo vabljen/a k oddaji prijave na: info@kinvital.si do 31. maja 2023. Prijava naj vsebuje CV in motivacijsko pismo!

Z vsemi, ki ste se pripravljeni posvetiti svoji osebni rasti in karieri v KinVitalu, bodo opravili uvodne razgovore ter se dogovorili tudi za strokovni preizkus.

Naročnik oglasa: KinVital, kineziološki center, d. o. o.

 

Tagi