Holistični Center Beli zmaj na dan odprtih vrat obdaruje obiskovalce

Kozmoterapija je skupek starodavnih znanj in tehnik, ki so jih poznali že naši predniki in s pomočjo katerih so si pomagali sprožiti proces samozdravljenja telesa. Nekoč so znali prisluhniti telesu in poiskati naravno pomoč. Tehnike, ki so jih takrat poznali in uporabljali, delujejo tako na fizične blokade, kakor tudi na psihično počutje in dajejo takojšnje učinke. Z njihovo pomočjo si lahko tudi danes povrnemo ravnovesje ter mir v dušo, kar vsi potrebujemo.

V soboto 16. decembra 2023, lepo vabljeni v nov holistični Center Beli zmaj, ki svoja vrata odpira v Domžalah. Dan odprtih vrat bo priložnost, da v živo spoznate in na lastnem telesu preizkusite učinke kozmoterapije, ki je le ena izmed storitev, ki jih nudijo. Kozmoterapija odpravlja blokade ter fizične bolečine. Odpravlja tudi težave kot so: stres, utrujenost, strah, panični napadi, nemir, nespečnost, migrene, depresija, pomanjkanje energije, etc. Na Papirniški cesti 2 v Količevem boste lahko v soboto, 16. decembra 2023, med 10. in 18. uro izkoristili brezplačno 30 minutno terapijo po predhodni rezervaciji termina.


Vse kar mislimo, povemo, naredimo, doživimo, etc se nabira in hrani v centru naše duše ljubezni, v timusu. Gre za predel, ki je najbolj občutljiv in ki ga najhitreje obremenimo. Predstavljamo si ga lahko kot sod, ki ga počasi polnimo. Vanj se nalaga vse, kar je povezano z našimi občutki. Žalost, ljubosumje, razočaranje, strah, krivda, etc najde mesto v njem.

Na določeni življenjski točki se sod napolni. Tisti trenutek naša duša ljubezni v izogib eksploziji vklopi naravni avtomatični obrambni mehanizem telesa in preostanek razpošlje po energijskih pasovih. Naše telo se v hipu zategne in tako nastane prva blokada.

Mi se tovrstnih procesov ne zavedamo, saj potekajo povsem avtomatično, poleg tega pa nas nihče na to ni nikoli opozoril ali nas o temu kaj (na)učil, zato naš sod neprestano polnimo. Vse, kar se nalaga in česar je preveč, potuje po ostalih pasovih in jih posledično tudi zateguje. Mi tovrstni proces razbremenitve prekomerne nakopičenosti zaznamo in občutimo kot psihično ali telesno bolečino. Fokus pogosto usmerimo v bolečino, ki ponazarja problem in zanemarimo vzrok, ki tiči v duši.

S pomočjo kozmoterapije povrnite telesu njegovo naravno moč

Vse v nas je prepleteno in breme, ki nastane v duši ljubezni se prerazporedi navzkrižno po telesu. Pod pazduho, v medenici, pod kolenom, v stegno in nenazadnje tudi v gleženj. Vse v nas je prepleteno, kot bi bilo naše telo pajkova mreža. Prav tako ima vse v nas in v našem telesu vlogo in tudi namen. Ne samo duša ljubezni, tudi duša nagona, duša emocij, duh inteligence, duh spomina, duh sna, etc. Z obremenitvijo duše in duha, porušimo tudi naše naravno ravnovesje.

Fizični dotik kozmoterapevta na boleče točke

Naše telo ima izjemno moč samozdravljenja, vendar mu blokade, ki jih dnevno ustvarjamo, preprečujejo aktivacijo njemu naravnih procesov. Telo hrani tolikšno količino določenih energij, občutkov in čustev, ki se na njemu tudi manifestirajo, da je za sprostitev blokad potreben fizičen dotik. Dotik kozmoterapevta na točno določene točke na telesu spodbudi obrambne mehanizme in sprostijo se njegove ustvarjalne blokade. Oseba sproščanje blokad občuti kot bolečino ali žgečkanje, kar predstavlja odziv telesa na dotik.

Kozmoterapija odpravlja blokade ter fizične bolečine. Odpravlja tudi težave kot so: stres, utrujenost, strah, panični napadi, nemir, nespečnost, migrene, depresija, pomanjkanje energije, etc.

Že po prvi kozmoterapiji so vidne spremembe na psiho – fizičnem počutju. Vsekakor so priporočljive tri zaporedne terapije, saj je v enem srečanju nemogoče odblokirati blokade, ki so nastajale in se nabirale skozi celo življenje.

Lepo vabljeni na brezplačno 30 minutno kozmoterapijo v soboto, 16. decembra 2023, med 10. in 18. uro, ko bo na Papirniški cesti 2 v Količevem potekal dan odprtih holističnega Centra Beli zmaj. Obisk terapije bo mogoč po predhodni rezervaciji termina. Rezervacije sprejemajo na telefonski številki 070 843 047 ali 070 589 711 ali po e-mailu: beli.zmaj33@gmail.com

Darilni boni

V novo odprtem holističnem Centru Beli zmaj lahko naročite tudi darilne bone različnih vrednosti in bližnjim ob iztekajočem se letu za darilo podarite preizkus tretmajev, ki jih ponujajo. Izbirate lahko med kozmoterapijo, kozmoenergijsko terapijo (energijsko polnjenje osebe), nameščanje zlatnika – uravnovešanje psiho-fizičnega počutja, prelivanje svinca (odpravljanje strahov, travm, nočnih mor, težav s spanjem, tesnobe, fizičnih in psihičnih blokad), trigger točke in energijsko čiščenje prostorov.

Vabljeni k posvetu in obisku holističnega centra Beli zmaj na Papirniško cesto 2 v Količevo po predhodnem naročilu. Pokličete jih lahko na telefonsko številko: 070 843 047 ali 070 589 711, pišete po jim lahko tudi po e-mailu: beli.zmaj33@gmail.com.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Holistični Center Beli zmaj

 

Tagi