Erekcijske tablete – vse, kar morate vedeti!

Čeprav se dandanes o spolnosti govori povsem neposredno, težave, povezane z njo, predvsem pri moških še vedno vzbujajo sram. Za kar pa ni razloga. Statistični podatki Ameriške urološke organizacije namreč beležijo kar 10 % erektilno disfunkcijo med odraslo moško populacijo, medtem ko slovenski specialisti urologije poročajo, da se s težavami v spolnosti sreča celo vsak drugi moški, starejši od 40 let.

Gre za trajno ali ponavljajočo nezmožnost doseganja in/ali vzdrževanja erekcije, ki bi tako njega kot njegovo partnerko popeljala v svet užitka. Vendar obstaja rešitevuživanje prehranskega dopolnila v obliki erekcijskih tablet.

Treba pa je seveda poudariti, da občasna nezmožnost zadovoljitve lastnih in partneričinih spolnih potreb v nobenem pogledu ni zaskrbljujoča, saj na libido vpliva več dejavnikov, ki so lahko psihične ali fizične narave.

Libido vpliva na pogostost in kakovost spolnih odnosov

Nizek libido, z drugimi besedami omejena želja po spolnosti, velja za najpogostejšo spolno disfunkcijo. A te ne gre enačiti z impotenco, saj se težave moškega pri doseganju in ohranjanju erekcije lahko kažejo tudi v primeru t.i. normalnega libida. Kajti:

  • libido se nanaša na željo po spolnosti (razmišljanje o spolnosti, napeljevanje pogovorov na spolne teme, dajanje pobude partnerju za spolni odnos),
  • vzburjenje pa na telesni odziv (moč erekcije, vlažnost nožnice).

Na splošno velja, da se ljudje z nizkim libidom težje vzburijo in obratno: ljudje z visokim libidom se vzburijo hitreje ter pogosteje.

A če za pomanjkanje libida prave rešitve še ni, čeprav je tudi tega mogoče delno okrepiti, v primeru erektilne disfunkcije moškega do močnejše in daljše erekcije brez kakršnihkoli stranskih učinkov pripeljejo naravne erekcijske tablete. Te so na voljo v spletni trgovini Gtočka, poleg katerih je prav tako mogoče kupiti najrazličnejše erotične pripomočke za popestritev spolnosti.

Vzroki za pomanjkanje libida

Na erekcijo vplivajo splošno zdravstveno stanje, krvni pretok, delovanje srčne mišice in živcev ter raven hormonov. Gre torej za pretežno fizične dejavnike, ki se kažejo dokaj pogosto, a jih je s pomočjo različnih pripravkov mogoče omiliti.

Med najpogostejše vzroke impotence štejemo:

  • pretirano konzumacijo alkohola in drog – Poživila v obliki alkohola in drog sprva povečajo poželenje, vendar njihov učinek postopoma izzveni, v primeru odvisnosti pa ta lahko celo povsem izostane.
  • zdravila in bolezni – Impotenca je pogost stranski učinek diuretikov, zdravil za visok krvni tlak, antidepresivov in drugih farmacevtskih izdelkov, težave z erekcijo pa so tudi posledica bolezni, denimo inkontinence, diabetesa, raka, artritisa ter spalne apneje.
  • strah pred neuspehom – Najpogostejši vzrok za erektilno disfunkcijo pri mlajših moških je prezgodnja ejakulacija. Strah je prav tako precej pogost pri prvem spolnem odnosu oziroma spolnem odnosu z novim partnerjem ali kot posledica neuspelega spočetja otroka. Gre za občasno impotenco, ki je rezultat dejstva, da strah požene adrenalin v krvni obtok in ne v penis.

V primerjavi z impotenco se z nizkim libidom oziroma zmanjšano željo po spolnih odnosih ali celo odsotnostjo te sreča le malo moških. A ne glede na moč tega velja, da libido nima neposrednega vpliva na erekcijo.

To pomeni, da ima moški z erektilno disfunkcijo lahko izredno visok libido, medtem ko se tisti z nizkim ne srečuje z nikakršnimi težavami pri doseganju in ohranjanju erekcije..

Zmanjšan libido je povezan predvsem s stresom, preobremenjenostjo, tesnobo in utrujenostjo. Našteti občasni spremljevalci posameznih življenjskih obdobij so praviloma rezultat oteženih delovnih ali družinskih pogojev, med pogoste povzročitelje oslabljenega libida pa prav tako sodi dolgočasje, še posebej v partnerskih zvezah, v katerih sta se partnerja pretirano navadila drug na drugega oziroma v zvezo ne vnašata spontanosti, zaradi česar je njun svet užitka postal izredno skop.

Pri vsem naštetem je treba upoštevati še dejstvo, da se z leti prioritete spreminjajo in da starost že sama po sebi zmanjšuje željo po spolnosti.

Erekcijske tablete krepijo samozavest in povečujejo spolno moč

Dandanes se na trgu pojavljajo najrazličnejše erekcijske tablete, ki se med seboj razlikujejo predvsem po tem, kako hitro in kako dolgo učinkujejo, ter v odmerkih posameznih sestavin oziroma dodatnih sestavinah.

Pomembno je vedeti, da erekcijske tablete niso zdravilo kot je denimo Viagra, ki je ni mogoče kupiti prosto, temveč izključno na podlagi izdanega zdravniškega recepta.

Izredno učinkoviti in med moškimi nadvse priljubljeni so izdelki Proerecta. Ti ustrezajo vsem evropskim standardom in zakonom ter so povsem brez stranskih učinkov, saj gre za naravno prehransko dopolnilo z zeliščnimi izvlečki in vitamini. Obstajajo tri različice.

Izdelki Proerecta izboljšujejo spolno moč

PROERECTA KLASIK PROERECTA LONG* PROERECTA SHOT
tablete tablete napitek
za moške vseh starosti za moške nad 50. letom za moške vseh starosti
za povišan libido, večjo spolno moč ter za daljšo erekcijo za povečano mikrocirkulacijo krvi v penisu, povišano raven testosterona in boljše spolno življenje za takojšnjo erekcijo, večjo spolno moč in močnejšo ter daljšo erekcijo

 *Erekcijske tablete Proerecta Long so primerne za dolgotrajno uživanje.

Erekcijske tablete vsebujejo izvlečke navadne zobačice, ki skrbi za pravilno delovanje genitalnega sistema, panax ginsenga z blagodejnim vplivom na reproduktivni sistem, rožnega korena za boljšo zmogljivost in krvni obtok ter guarane, ki poživlja osrednji živčni sistem. Vsebujejo tudi L-Arginim za širitev krvnih žil in L-Citrulin za spodbujanje erekcije.

Erekcijske tablete Proerecta.

Erekcijske tablete so torej v celoti naravni izdelek in krepijo samozavest moškega, prebujajo njegov libido ter povečujejo spolno moč in pripomorejo k močnejši ter daljši erekciji, zaradi katere zmore zadovoljiti tako svoje kot partneričine spolne potrebe.

Erotična spletna trgovina Gtočka ponuja široko paleto erekcijskih tablet, kar podpira mnenje strokovnjakov, ki svetujejo, da moški preizkusi več njih in na podlagi lastnih izkušenj presodi, katere v največji meri podpirajo njegove spolne potrebe, navade ter želje.

Naročnik oglasa: gtočka.si

 

Tagi