Celostna potovanja z Marjanom Ogorevcem

Marjan Ogorevc o celostnih potovanjih pravi: »Celostna potovanja so priložnost za vsakogar, ki je odprt za celostni razvoj ter je pripravljen svoje namene in spremembe tudi uresničevati. Sopotnik želi aktivno sodelovati in soustvarjati homogeno skupino, ki bo tako ustvarila odločilne prednosti za dogajanje posameznika. Privoščite si, da sprememba postanete vi sami«.

V soboto zvečer, 1. marca 2014, smo se zbrali v Kulturnem domu v Radomljah, kjer smo se srečali z bioterapevtom Marjanom Ogorevcem. Srečanje je vodila in povezovala Cveta Zalokar Oražem. V sodelovanju s Šolo Zdravja in Občino Domžale smo dobre dve ure in pol uživali in poslušali Bioterapevta Marjana Ogorevca, ki nam je predaval o ODNOSIH.

Marjan Ogorevc ni samo poznan kot izvrsten bioterapevt in pisatelj, temveč je tudi izredno prijeten govornik. Svoje znanje in izkušnje posreduje na zanimiv, prijeten in preprost način in to tako, da je razumljiv vsem ljudem, ne glede na njihovo splošno znanje in izobrazbo. S svojim načinom govorjenja zna očarati še tako zahtevnega poslušalca. V prvem delu predavanja smo poslušali o odnosi med ljudmi in samim s seboj. V drugem delu je sledil skoraj pol ure proces ozaveščanja, kjer smo zaprli oči ter z napotki bioterapevta »šli vase », se predali blagemu glasu, ki nas je kakor iz onostranstva vodil do dna sebe. V tretjem delu pa so sledila vprašanja poslušalcev, na katera pa je Marjan Ogorevc lepo po svoje »po domače« odgovoril. Na koncu se je predsednica Društva Šola zdravja Zdenka Katkič, v imenu vseh zahvalila za prelep in bogat sobotni večer, ki smo ga polno doživeli.

Večer je minil hitro, brez pavz in še bioterapevt je bil začuden, da ni bilo nikomur potrebno iti malo na zrak. Hvala vsem, ki ste pripravili zelo kakovosten večer. Polna dvorana in balkon je dokaz, da je bilo enkratno, kar je na koncu potrdil tudi dolg aplavz.

Video o procesu ozaveščanja si lahko ogledate TUKAJ.

Video o vprašanjih za celostno potovanje si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Tagi