Čaj za topljenje maščob

Peteršiljev čaj ni le okusen napitek, ampak ima tudi številne koristi za zdravje. Ljudsko zdravilstvo ga že dolgo priporoča za zdravljenje vnetij sečil, bolezni ledvic in za podporo pri hujšanju. Tisti, ki so ga poskusili, zatrjujejo, da jim je neverjetno pomagal.

Recept za Peteršiljev čaj

Za pripravo potrebujete pest drobno sesekljanega svežega peteršilja, limonin sok in pol litra vode. Zavrite pol litra vode, dodajte pest drobno sesekljanega svežega peteršilja, odstavite vodo s štedilnika in posodo pokrijte. Pustite, da se čaj ohladi, nato ga precedite in čez dan pijte z dodatkom limoninega soka. Čaja nikoli ne sladkajte s sladkorjem ali medom.

Priporočila za učinkovito hujšanje

Samo pitje čaja ne bo prineslo čudežnih rezultatov. Da bi dosegli optimalne rezultate, vsak dan skuhajte svež peteršiljev čaj in ga pijte z dodatkom limoninega soka za boljši okus. Peteršiljev čaj uživajte pet dni zapored, nato naredite desetdnevni premor. Vsak dan posvetite vsaj pol ure vadbi, kot je hoja. Med pitjem čaja iz prehrane izključite sladkarije in predelane izdelke ter jejte kuhano hrano, ob tem spijte tudi veliko vode (vsaj tri litre na dan).

Peteršiljev čaj je naraven način za podporo zdravja in lahko postane vaša nova rutina za dobro počutje.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Photo by Ahmed Aqtai (pexels.com)

Tagi