Bi radi izvedeli kakšno kondicijo imate? Na brezplačnem testu hoje boste dobili odgovor!

Obveščamo, da je TEST HOJE , prestavljen na torek, 21. marca 2017, od 14. do 16.30 ure, na stadionu v Športnem parku Domžale. Test hoje potekal v sodelovanju Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in Zdravstvenega doma Domžale.

Zavod za šport in rekreacijo Domžale v sodelovanju z Zdravstveno vzgojnim centrom Zdravstvenega doma Domžale v torek, 21. marca 2017, med 14. in 16.30 uro na stadionu Domžale organizira test hoje, na katerem bodo izmerili vašo telesno zmogljivost in vam na podlagi vaših rezultatov svetovali ustrezno telesno dejavnost ter zdravju prijazno športno vadbo. 

Nekateri ljudje ob kakšni preizkušnji pogosto pravijo: "Nimam prave kondicije za kaj takega." Spet drugi pa radi pretiravajo v kakšni posebnih izzivih in svoje telo zaradi tega preobremenijo, kar lahko povzroči tudi kakšne zdravstvene težave. Ali veste kakšno kondicijo imate?

Če se bolj malo ali pa nič ne ukvarjate s telesnimi dejavnostmi (rekreacijo, športom, itd), potem bi težko odgovorili na to vprašanje. Pravi odgovor na to kakšno kondicijo imate, je bilo možno dobiti v torek, 21. marca 2017, med 14. in 16.30 uro na domžalskem stadionu, kjer bo v organizaciji Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in Zdravstveno vzgojnega centra Zdravstvenega doma Domžale, potekal preizkus hoje na 2 kilometra.

Preizkus hoje na 2 km je enostaven, natančen, varen in ponovljiv test, na katerem s pomočjo tako hitre hoje kot jo zmorete, da pri tem ne ogrožate svojega zdravja, izmerijo vašo telesno zmogljivost in vam na podlagi vaših rezultatov svetujejo ustrezno telesno dejavnost ter zdravju prijazno športno vadbo.

Kaj potrebujete? Udobna oblačila in obutev.
Test hoje je primeren za vse med 20. in 65. letom, ki ste telesno nedejavni ali zmerno telesno dejavni. Test lahko opravite večkrat (priporočljivo je vsakih 6 mesecev) in tako sledite izboljšanju svoje telesne zmogljivosti. Udeležba na testu hoje je brezplačna, zaradi omejenega števila prostih mest (25) pa je obvezna prehodna prijava, ki je možna do zasedbe prostih mest.

Za prijavo lahko izpolnite prijavnico, ki se nahaja TUKAJ ali pa pokličite na telefonsko številko: 01 721 68 62. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Tagi