Aktivnosti društva diabetikov Domžale

Društvo diabetikov Domžale v letu 2016 obeležuje že celih 30 let svojega obstoja. Laično in tudi strokovno povezuje vse svoje člane iz občin Domžale Trzina, Mengša, Moravč in Lukovice.

Društvo diabetikov Domžale vsem svojim članom nudi vso tisto dodatno podporo pri premagovanju svoje kronične sladkorne bolezni: strokovna predavanja, pohodi, okrevanja, druženja, seznanjanje z novostmi, edukacija v skupinah, kako živeti disciplinirano, pa vendar sproščujoče … in še bi se našlo marsikaj.

V Domžalah je v dveh dispanzerjih vodeno cca 4500 diabetikov, kar predstavlja 8% vseh prebivalcev v prej omenjenih občinah. V društvu se tudi zavedamo, da svojci sladkornega bolnika prav tako nosijo levji delež pri zdravljenju vsakega posameznika.

Objavljamo aktivnosti društva za prvo tromesečje v letu 2016 in sporočamo, da toplo vabimo k sodelovanju vse, ki se zavzemajo za zdrav način premagovanja tegob-tako diabetike kot njihove svojce, znance, prijatelje ali samo podporne člane društva.

Ob tej priložnosti ŽELIMO VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE PREDVSEM AKTIVNE , PRIJAZNE PRAZNIKE TER IZPOLNITEV TISTIH DROBNIH SKRITIH ŽELJA; VSEM ŽELIMO MOČI, DA VSAK DAN ZNOVA – VZDRŽIMO- SKUPAJ ZMOREMO!

SREČNO!

Datum Vsebina Čas in zbirno mesto
29.01.  Predavanje o hipoglikemiji, dr. Katarina Vukelič Ob 17. uri ZD Domžale predavalnica
20.02. Pohod ob Bistrici Ob 9.30 uri parkirišče športni park
25.02. Občni zbor Ob 17. uri KD Vir
18.03. Predavanje Diabetik in zobna higiena, dr.Praprotnik Ob 17. uri ZD Domžale
19.03. Pohod Blagovica – Špilk Ob 9. uri pri OŠ Blagovica
Avtor: Vida Čeh
Tagi