Zaljubljeni v šport – prireditev Športnik leta 2017

Zavod za šport in rekreacijo Domžale tudi v letošnjem letu organizira prireditev Športnik leta 2017, ki bo v sredo, 14. februarja 2018, ob 18. uri v Športni dvorani Domžale. Na prireditvi bodo podelili priznanja najboljšim športnikom, športnicam in športnim delavcem v občini Domžale za leto 2017. S prireditvijo želijo predstaviti osebe in društva, ki uspešno delujejo in širijo ljubezen do športa ter dela, ki ga opravljajo.

Na zaključni slovesnosti, katere tema je »Zaljubljeni v šport«, prireditev bo potekala na Valentinovo, bodo ob bogatem kulturnem programu podelili priznanja najboljšim športnikom, športnicam in športnim delavcem v občini Domžale za leto 2017. Prireditev bo vodil Domen Valič. V programu bodo nastopili: Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa z odlomkom iz muzikala Pepelka, Andraž Mrak in Dejan Djurović, plesalca electric boogieja in nastop kickboxerjev iz OŠ Roje pod vodstvom Marjana Bolharja.

Za vse udeležence so pripravili tudi nagradno igro: Da bo dogodek Naj športnik leta 2017 še boljši, potrebujejo tvojo pomoč! Pripravi svoj pametni telefon in se pripravi na selfie! Na dogodku pofotkaj sebe s prijatelji, najljubši del programa oz. stvar, ki ti je na dogodku najbolj všeč. Zraven dodaj še dva hashtaga:#sportnikdomzale #2017. Med vsemi sodelujočimi bodo izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a uporabno nagrado – podarja jo podjetje TwinTrade.

Ker v Zavodu za šport in rekreacijo Domžale želijo na dogodku izkazati podporo nagrajencem in vsem ostalim športnikom, ki za svoje rezultate trdo trenirajo, na prireditev vabijo vse ljubitelje in podpornike športa. Vstop na prireditev je prost.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Zavod za šport in rekreacijo Domžale

 

Tagi