Z Otokom Športa na 4. Dobrodelni Božičkov tek in pohod

Otok Športa je vsem dobro poznan po PROGRAMIH ZA OTROKE, TEAM BUILDING PROGRAMIH, NAPIHLJIVIH IGRALIH in seveda BOŽIČKOVEM TEKU. To je tisti tek, kjer se teče v božičkovih kapicah in in z dobrodelnim namenom. Letos bomo tekli za Zavod CIRIUS Kamnik in jim pomagali zbrati denarna sredstva za nakup prilagojene fitnes opreme za invalidno mladino.

Letos bomo Božičkov tek in pohod organizirali že 4. leto zapored. Vsako leto dodamo kaj novega s čimer razveselimo prisotne otroke kot tudi odrasle. Lepo je videti vso to množico v božičkovih kapicah pripravljeno, da teče za dober namen. Na Otoku Športa se potrudimo, da je Božičkov tek dogodek v pravem pomenu. Poleg dobrodelnosti, poskrbimo še za Božičkovo deželo, igre za otroke, Jelko želja in nagrade. Vse skupaj začinimo z dobro glasbo ter se prepustimo, da nas samo ponese naprej.

Božičkov tek bo pravi praznični dogodek, saj bomo tekli v božičkovih kapicah ob spremljavi godbe Domžale. Za otroke bomo pripravili otroški tek, ki bo dolg 400 m, za odrasle pa tek in pohod na 4 na 7 ali 10 km. Med tekom se boste lahko okrepčali s toplim čajem in piškoti na okrepčevalnici pri mostu na Viru. Zaradi boljše varnosti vam priporočamo tek z NOČNIMI SVETILKAMI.

Od 16.00 dalje bo potekal spremljevalni program, kjer se boste lahko FOTOGRAFIRALI Z BOŽIČKOM v “zimski idili” in sliko takoj prejeli, se preizkusili v NOGOMETNEM PIKADU za simpatične nagrade in okrasili JELKO ŽELJA. Tek bomo zaključili s slavnostno podelitvijo darilnega bona direktorju zavoda Cirius g. Goranu Pavliču. No, tek bomo čisto zares zaključili tako kot se spodobi in sicer s TORTO.

Soorganizatorja dogodka sta Občina Domžale in Zavod za šport in rekreacijo Domžale. Zlati pokrovitelj dogodka je spletni portal Domžalec.si.

Ob zaključku Božičkovega teka in pohoda sledi še sladko presenečenje – torta.

PRIJAVITE SE LAHKO NA DAN DOGODKA, NA INFO TOČKI, OD 16.00 DALJE

Donacija za udeležbo na dogodku znaša 10 Eur za posameznika ter 8 Eur za družino (vsaj en odrasel in en otrok) in skupino (vsaj trije odrasli). Za vse večje skupine (vsaj 5 članov) smo pripravili darilca, zato vas vabimo, da nam svojo udeležbo predhodno najavite. Ob prijavi boste prejeli božičkovo kapico in bon za čaj.

S ponosom zremo nazaj in naprej. Veseli smo, da pišemo to zgodbo, saj verjamemo, da je srečo potrebno deliti z drugimi. Vse kar daš, se ti večkrat povrne in tako smo polni lepih spominom, iskrenih stiskov rok in objemov, ki nas grejejo vsaj do naslednjega božičkovega teka.

Utrinke z lanskoletnega Božičkovega teka in pohoda si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Otok Športa

Tagi