Z novimi pridobitvami še več ljubezni v zraku

V Smučarsko skakalnem klubu Sam Ihan strmijo k napredku družbe, dobrobitu občank in občanov ter veselju in sreči malih in velikih skakalcev. Klub tudi skrbi, da so pogoji in infrastruktura, ki jo imajo na voljo v skakalnem centru Ihan kar se da ustrezni, za kar porabijo veliko ur prostovoljnega dela, na pomoč pri investicijah pa jim priskočijo tudi sponzorji, ki imajo posluh za mlade nadobudne skakalce, da le-ti lahko trenirajo v ustreznih pogojih.

V petek, 13. septembra 2019, so se s krajšo slovesnostjo na sedežu Skakalnega kluba Sam Ihan poklonili novemu asfaltnemu dvorišču, urejeni nabrežini ob skakalnicah in varnima prevoznima sredstvoma – Peugeotoma. Lani in letos so s pomočjo sponzorjev kupili nova kombija, s katerim bo otrokom omogočena varna in udobna pot na treninge ter tekmovanja.

Predsednica Skakalnega kluba Sam Ihan Špela Rojc se ob tej priložnosti zahvaljuje otrokom naklonjenim sponzorjem in izvajalcem del, ki skrbijo, da so smučarski skoki šport vreden zaupanja in truda. Zahvala za pomoč gre Občini Domžale, Sam Trgovini, Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, podjetju Trimer d.o.o., Peugeot Avtohiši Vič, podjetju GP Hribar, podjetju Razpoka, podjetju Žurbi team, podjetju Vibar, podjetju Calcit, podjetju Geodetske storitve Dobrovita, podjetju Var-iks nova, gostilni Soklič, Gostilni pod hribom in portalu domžalec.si. “Vsi člani, sosedje, prostovoljci in dobri ljudje. Iskrena hvala vam v imenu SSK Sam Ihan,“ je še dodala Špela Rojc.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: SSK Sam Ihan

 

Tagi