Vabljeni v Knjižnico Ihan

Prebivalci Ihana so 20. septembra 2017, v prostorih Osnovne šole Ihan dobili čisto nove knjižnične prostore z lastnim vhodom. Knjižnica vas vabi na obisk in izposojo knjižničnega gradiva.

Zbirka je bogata in vedno znova jo dopolnjujemo z novostmi, ki so na knjižnem trgu. Za odrasle imamo pripravljene knjige za Okusimo besedo, ki je bralna značka za odrasle in nagradni kviz Ali veste?. Za otroke in mladino imamo pripravljene knjige za Pravljičnega palčka in bralno značko OŠ Ihan. Otroci so tudi vabljeni k izpolnjevanju kviza Križ – kraž, Želvinega bralnega popotovanja in 123 … znam! ter izposoji kovčkov Zvedavček, Čudežni kovček, Pravljična lutkarija, Bralček, ki so del bralnega projekta.

Privlačnost knjižnice je igroteka, ki je urejena zbirka igrač, namenjena izposoji na dom. Igrače si lahko brezplačno izposodite in se skupaj z otroki doma igrate. Član knjižnice si lahko izposodi igrače za obdobje dveh tednov, z možnostjo podaljšanja. Otroci si lahko igrače izposodijo le v spremstvu staršev. Tudi mladostniki in odrasli lahko izbirate med številnimi, predvsem miselnimi in družabnimi igrami. Vabljeni!

Delovni čas:

  • TOREK: 14.00 – 19.00
  • SREDA: 12.00 – 17.00
  • PETEK: 7.00 – 9.00, 11.00 – 14.00

Avtor: Urška Justin, Knjižnica Domžale

Tagi