V ŽIVO: Veliko javno soočenje kandidatov na lokalnih volitvah v Mengšu

Letošnje lokalne volitve so tudi v Mengšu še posebej zanimive, saj aktualni župan Franc Jerič ne kandidirata več.

Ker želimo občankam in občanom Mengša, kar se da najbolje predstaviti predstavnike list in strank ter seveda županske kandidate, smo na spletnem portal domžalec.si organizirali javno predvolilno SOOČANJE za občino Mengeš, ki ga lahko v ŽIVO spremljate tudi na našem portalu in naših družabnih omrežjih.

Soočanje bo potekalo v sredo, 16. novembra 2022, ob 18. uri v Župnijskem domu Mengeš.

Kdo vse bo sodeloval na javnem predvolilnem soočenju

K sodelovanju na predvolilnih soočenjih smo povabili vse kandidate za župane ter stranke in liste, ki nimajo svojega županskega kandidata, se pa potegujejo za občinski svet v Mengšu.

Na soočenju mengeških kandidatov za župane bodo sodelovali: Aleš Janežič (SMO – Skupaj za Mengeško občino), Franc Hribar (SLS – Slovenska ljudska stranka), Sandi Jaklič (LSJ – Lista Sandija Jakliča), Bogo Ropotar (Bogo Ropotar – Lista povezovanja).

Svojo udeležbo na soočenju je potrdila naslednja stranka oz. lista za mengeški občinski svet: Nova Slovenija – NSi (Rok Burja).

Javno soočenje je tako odlična priložnost, da pobližje spoznate mengeške kandidate za župane in predstavnike list za volitve v občinski svet občine.

Vabljeni k ogledu soočenja na našem portalu, da bo vaša odločitev lažja, kateremu kandidatu, stranki ali listi boste v nedeljo, 20. novembra 2022 namenili svoj glas. Posnetek soočenja bo širši javnosti za ogled na voljo tudi kasneje.

Miha Ulčar, urednik; Foto: Janez Ravnikar; Video: HDV Studio/Prenosi.si

Tagi