V ŽIVO: Odprtje Čarobnega mesta

Točno ob 17. uri so Domžale postale še bolj čarobne, saj je svoja vrata odprlo Čarobno mesto – butično in praznično okrašeno mesto z glasbeno akustično ponudbo, v lesenih hiškah pa raznovrstna ponudba, od ročnih izdelkov, daril in medenih dobrot … do primerne gostinske ponudbe. Uradno odprtje s prižigom prazničnih luči, ki bo na sporedu ob 19.30 uri, pa tudi del dogajanja, si boste lahko v živo ogledali tudi na našem portalu in naši Facebook strani. Po uradnem odprtju sledi nastop Maje Keuc.

Slamnikarski park v Domžalah se je danes ob 17. uri spremenil v Čarobno mesto, z ličnimi lesenimi hišicami, kjer je na voljo različna ponudba. Svojo čarobnost dodaja tudi paviljon, v katerem bo potekal glasbeni program in pa tudi program za otroke. Program, ki ga je v sodelovanju z Občino Domžale pripravil Blunout klub je namreč oblikovan po okusu za vse generacije – za otroke, mladino in starejšo publiko. Glasbeno dogajanje se bo začelo ob 20. uri z nastopom Maje Keuc, še pred tem bo na sporedu uradno odprtje s prižigom prazničnih luči, ki bodo razsvetljevale Čarobno mesto. Čarobno mesto bo odprla podžupanja mag. Renata Kosec. Vse dogodke bo povezoval Robert Pečnik – Pečo.

V Čarobnem mestu, kjer se bo dogajalo 10 dni in sicer od petka, 20. decembra do ponedeljka 20. decembra 2019, med 17. in 22. uro (izjema je 24. december, ko ne bo nič programa), bo prav vsak našel nekaj zase, od najmlajših pa vse do najstarejših. Se pravi, da je program pripravljen za vse generacije. V času Čarobnega mesta bo odprt tudi Slamnikarski muzej, kjer bo možen brezplačen ogled slamnikarskega muzeja in muzejske trgovine z darilno ponudbo.

Svojo hiško ima v Čarobnem mestu tudi spletni portal Domžalec, v kateri je na voljo gostinska ponudba, poskrbljeno pa je tudi za različne druge aktivnosti, ki so usmerjene v to, da bo šel glas iz Čarobnega mesta čim dlje in v čim več domov. Vabljeni, da nas obiščete.

Dogajanje boste lahko v živo spremljali tudi preko našega portala in naših družabnih omrežjih. S tem, da vam ne bomo razkrivali celotnega dogajanja, ampak le toliko, da vas prepričamo, da se tam oglasite tudi sami.

Se vidimo v Čarobnem mestu!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič; Video: HDV Studio

Komentarji uporabnikov
Tagi