V Restavraciji Park letošnje martinovanje z novimi melodijami prijetnih okusov

Enajstega novembra po našem koledarju goduje svetnik Martin. Na ta dan iz mošta dozori mlado vino. Včasih je bil to praznik, katerega so še posebej praznovali na podeželju, saj je takrat to pomenilo, da so bili pred zimo pospravljeni vsi pridelki. Pečena goska, rdeče zelje, mlinci in še kakšne druge domače dobrote so se takrat obvezno znašle na jedilniku. Tradicionalna pojedina se je skozi čas prijela kot Martinova pojedina oziroma martinovanje, ki ga za obloženo mizo praznujemo vsako leto.

Ko sveti Martin obišče naše kraje, se nikoli ne pozabi oglasiti v Restavraciji Park v Domžalah, saj tam vsako leto pripravijo tradicionalno martinovanje z bogatimi in raznolikimi meniji ter obvezno plesno glasbo. Seveda ob tem ne sme manjkati mlado vino, ki gre z roko v roki z Martinovo pojedino.

V Restavraciji Park so pred kratkim k sodelovanju povabili novega chefa Elvisa Šabanoviča, dolgoletnega izkušenega kuharja, ki bo njihovim klasičnim jedem dal moderen izgled in izvrsten okus. In tako bo tudi v soboto, 10. novembra 2018, ob 19. uri na njihovem tradicionalnem martinovanju, saj goste čaka naslednji Martinov meni:

Kontakt za rezervacije: 01 721 6738

 

Prednovoletna druženja ob živi glasbi

Po martinovanju pa se boste lahko ponovno poveselili skupaj s sodelavci in prijatelji v veselem decembru vsak petek in soboto. Ker pa bo zraven prisotna še odlična kulinarika, dobra kapljica in živa glasba za ples in sprostitev, bo še toliko lepše. Prijetni spomini so namreč tisti, ki jih bomo še dolgo nosili v sebi. V Restavraciji Park bodo seveda poskrbeli, da bodo pri njih prednovoletne zabave pestre in nepozabne.

V Restavraciji Park imajo na voljo jedi za vse okuse

Restavracija Park Domžale se nahaja se nasproti Hipermarketa Mercator ali 500 metrov od izvoza z avtoceste v smeri Domžal, na levi strani. Dnevno vam nudijo več vrst malic, kosila, pizze iz krušne peči in pestro izbiro odličnih jedi po naročilu. V restavraciji se trudijo z raznovrstno ponudbo hrane zadovoljiti zahtevne okuse njihovi gostov ter se prilagajati njihovim željam. Na voljo imajo jedi za vse okuse in sicer od klasičnih slovenskih, kmečke krožnike s pečenico in krvavico, testenine, rižote, burgerje, mehiške prigrizke (tex-mex), pizze, solatne krožnike, domače sladice in torte.

Na voljo imajo tudi pizze iz krušne peči:

V Restavraciji Park naredijo tudi torte za vaše praznovanje. Oglejmo si jih nekaj:

Kot smo že omenili, so k sodelovanju povabili novega chefa Elvisa Šaboviča, dolgoletnega izkušenega kuharja, ki bo klasičnim jedem dodal moderen izgled in izvrsten okus.

Novi chef Elvis Šabović bo klasičnim jedem dodal moderen izgled in izvrsten okus.(Foto: Janez Marolt)

V restavraciji nudijo prostor za poslovna srečanja in konference, za zaključene družbe in praznovanja, poroke, obletnice, otroške zabave … V poletnem času obratujeta tudi dva vrtova. S posedanjem na prvem, s pogledom proti mestu, lahko lovite prve sončne žarke, na drugem pa se v popoldanskih urah hladite v prijetni senci, s kozarčkom osvežilne pijače.

Restavracija Park je idealno izhodišče za sprehode ob Kamniški Bistrici, za potepanje s kolesi na Krumperk, na Železno jamo ter po okoliških hribih. V neposredni bližini so igrišča za tenis, odbojko, kopališče, nogometno igrišče ter stadion.

Pred restavracijo se nahaja veliko parkirišče, primerno tudi za avtobuse ali večje število avtomobilov.

Več o Restavraciji Park in ponudbi si lahko preberete na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko facebook profila. Kontakt za rezervacije: 01 721 6738.

Naročnik oglasa: Restavracija Park, gostinstvo in turizem d.o.o.

Komentarji uporabnikov
Tagi