V podjetju REAM v Trzinu odpirajo vrata v boljše življenje

Počasi se poslavljamo od zime, ko je bila naša glavna skrb ogrevanje. Ker je sedaj pred nami obdobje vedno toplejšega vremena, ki bo vrhunec doseglo s poletno vročino, pred kateri si radi poiščemo hladno zavetje, je že sedaj čas, da začnemo razmišljati o nakupu klimatske naprave. Bolje je, da o tem začnemo razmišljati že prej, preden nas preseneti poletna vročina. Naše skrbi bodo takrat veliko manjše, seveda pa bo zadovoljstvo toliko večje, če bomo poletje pričakali pripravljeni.

V podjetju REAM d.o.o., ki ima svoj sedež na Špruhi 19, v Industrijski coni Trzin, so na področju klimatizacije in strojnih instalacij aktivno na slovenskem trgu prisotni že od 1996. So uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric, enega najbolj znanih in prepoznanih kot najbolj kvalitetnih blagovnih znamk. Podjetje REAM d.o.o. je distributer za omenjeno blagovno znamko od leta 2001, kar pomeni že kar dolgo tradicijo. Od leta 2017 so zastopniki nove španske blagovne znamke klimatskih naprav in sistemov Kaysun by Frigicoll. Kaysun je španska blagovna znamka z azijskim poreklom. Zajema program klimatskih naprav in sistemov za gospodinjsko in splošno uporabo, za profesionalno uporabo, VRF sisteme, hladilne agregate, konektorje, toplotne črpalke …

Posebnost podjetja je hišni sejem, ki je postal že tradicionalen

Po besedah Aleša Pirca iz podjetja REAM d.o.o., je njihova posebnost hišni sejem, ki ga v spomladanskem času prirejajo zadnja štiri leta. Letošnji sejem je potekal od torka, 5. marca, svoja vrata pa bo zaprl v soboto, 9. marca 2019. Hišni sejem prirejajo z namenom, da lahko končnim strankam, inštalaterjem, arhitektom in projektantom svetujejo pri snovanju klimatskih sistemov ter nakupu klimatskih sistemov. Takšen sejem je smiseln in koristen, saj se na njem o marsikaterih stvareh in problemih lahko poglobljeno pogovorijo s strankami. Zadnje čase večji poudarek na sejmu dajejo tudi vedno bolj pomembnemu segmentu tehnike, s katero se ukvarjajo v njihovem podjetju – toplotnimi črpalkami.

Aleš Pirc nam je na hišnem sejmu podrobno predstavil vse obstoječe modele in novosti, ki jih nudijo v njihovem podjetju.

Njihov moto je, da so vse stranke, od veleprodajnih do končnih kupcev zadovoljne in da imajo sami tudi zelo razvito oprodajno mrežo. Se pravi, svoj zaposlen servis na terenu in pa servis v fizični obliki na sedežu podjetja v Trzinu. Potrebno je tudi poudariti, da za njihovimi dejanji stojijo izkušnje, ki so jih pridobivali skozi vrsto preteklih let, zaupanje, ki so ga pridobili s strani njihovih kupcev in strokovnost, ki jo stalno nadgrajujejo z novim znanjem.

Na letošnjem hišnem sejmu smo si na razstavnem prostoru lahko ogledali vse obstoječe modele in novosti, ki jih nudijo v podjetju REAM d.o.o. Predstavili so toplotne črpalke in klimatske naprave blagovne znamke Mitsubishi Electric, klimatske naprave Kaysun ter prezračevalne naprave.

Hišni sejem v podjetju REAM je postal že tradicionalen. Letos je sovpadel na dan žena, zato na razstavnem prostoru ni manjkalo cvetlic.

Klimatske naprave in toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Novost, ki so jo predstavili na hišnem sejmu, je model klimatske naprave Mitsubishi MSZ-HR. Gre za kompaktno klimatsko napravo ravnih linij in klasičnega izgleda. Kljub temu, da gre za model nižjega razreda združuje mnoge komponente najbolj razvitih klima naprav. Vsebuje ekološko hladivo, možno pa jo je kontrolirati na daljavo preko wi-fi vmesnika oziroma preko spletnega oblaka. Zelo pomembna pa je tudi višina te enote – 28 centimetrov. Poleg vseh naštetih sodobnih lastnosti, jo odlikuje tudi ugodna cena, kar je dostikrat pomembna stvar. Na sejmu so predstavili tudi klimatske naprave Design iz serije Mitsubishi Electric, ki so skladne s sodobnimi arhitekturnimi smernicami. Znanilka vseh najsodobnejših trendov v klimatizaciji je serija Luxury LN. Na voljo je v več barvah, predstavlja pa vrh ponudbe klimatskih naprav Mitsubishi Electric. Na voljo pa imajo še nekatere druge klimatske naprave iz serije Mitsubishi Eletric.

Ne moremo pa mimo dejstva, da je Mitsubishi Electric poznan tudi po izjemno kakovostnih toplotnih črpalkah blagovne znamke Ecodan, ki s sodobno tehnologijo zagotavljajo pripravo vode za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode za dnevne potrebe objekta. Gre za sisteme, ki zagotavljajo optimalno ogrevanje v vsakem okolju in so primerni tako za sodobne nizkoenergijske hiše, pa vse do večjih industrijskih objektov. Poznamo več različnih kombinacij toplotnih črpalk.

Letošnja novost je je model Mitsubishi MSZ-HR. Kljub temu, da gre za model nižjega razreda združuje mnoge komponente najbolj razvitih klima naprav.

Klimatske naprave Kaysun by Frigicoll

Kaysun je španska blagovna znamka z azijskim poreklom, dodana pa mu je komponenta evropske tehnike in dizajna. Gre za zelo kvalitetne klimatske naprave in sisteme, omogoča pa enostavno montažo ter vzdrževanje. Tako notranja kot zunanja enota delujeta tiho z odlično energetsko učinkovitostjo. Prav tako so te naprave hitro dobavljive. Na hišnem sejmu so razstavili modela Prodigy in Aurea. Odlikuje jih triletna garancija na napravo in petletna garancija na kompresor.

Kaysun je španska blagovna znamka z azijskim poreklom, dodana pa mu je komponenta evropske tehnike in dizajna.

Prezračevalne naprave Lossnay

Prezračevalne naprave Lossnay uporabljajo tehnologijo toplotne izmenjave zraka. Osnovni princip delovanja toplotnih izmenjevalcev zraka Lossnay je izmenjava energije med notranjim toplotno nasičenim zrakom in zunanjim svežim zrakom. Ti sistemi so zelo uporabni tam, kjer centralna rekuperacija ni bila izvedena ali pa jo ni možno izvesti. Druga pozitivna lastnost teh prezračevalnih naprav je, da lahko regulira vsak prostor posebej.

Zaposleni podjetja REAM poskrbijo, da pred nakupom dobite koristne in prave informacije.

V podjetju REAM boste pred nakupom dobili koristne in prave in informacije

Ker spada nakup klimatske naprave ali toplotne črpalke med preudarne, je prav, da pred nakupom zberete koristne in prave informacije o kakovostnih proizvodih, v katere investirate na dolgi rok. V podjetju REAM d.o.o. na Špruhi 19 v Trzinu so vam na voljo vsak delavnik med 8.00 in 16.00.

Ponudbo klima naprav in toplotnih črpalk si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani. V času delovnega časa jih lahko pokličete tudi na telefonsko številko 01 5637 057 ali pa jih kontaktirajte na e-naslovu info@ream.si.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar

Tagi