V kavarni Dežele igral vas čaka najboljša in najslajša ponudba nad mestom

V Deželi igral, ki se nahaja v zgornjem nadstropju Prodajnega centra Breza v Domžalah, se poleg igralnice, kjer lahko s svojimi otroci preživite zabavno popoldne ali dopoldne, nahaja tudi prijetna kavarna s teraso, ki obiskovalcem s ptičje perspektive nudi najlepši pogled na Domžale in okolico, razgled pa se razprostira tudi na prekrasne Kamniško-Savinjske Alpe. V kavarni je obiskovalcem na voljo pestra izbira kavnih napitkov, brezalkoholnih in alkoholnih pijač, raznih prigrizkov in tort ter sladic. Za zaključene družbe pa nudijo tudi catering.

Že dopoldan vas v kavarni nad mestom čaka najboljša kavica, posladkate pa se lahko s tortami in sladicami

Kavarna v Deželi igral je odprta vsak dan med 9. in 22. uro, tako da si že lahko v dopoldanskem času tam lahko privoščite odlično kavico ali pa kakšen drug napitek. Obenem pa se lahko posladkate z odličnimi torticami, kremnimi rezinami, ‘cakepopsi’ oz. ‘torto na palčki’, sadno kupo, točenim sladoledom … Na voljo imajo tudi sendviče (Panini) in pizze.

Doživite sončni zahod in čudovit razgled v prijetni družbi v kavarni nad mestom

Zagotovo so najlepši trenutki dneva ob sončnem zahodu. Če želite tega v prijetni družbi doživeti na terasi nad mestom, potem je kavarna v Deželi igral pravi naslov, saj se od tam razprostira čudoviti razgled nad okolico ter vse do prekrasnih Kamniško-Savinjskih Alp.

Doživite sončni zahod in čudovit razgled v prijetni družbi v kavarni nad mestom.

V kavarni nad mestom tudi prostor za zaključene družbe

V kavarni vam nudijo tudi prostor za zaključene družbe do 40 ljudi, kjer se lahko s svojimi domačimi in prijatelji poveselite ob dobri pijači in prigrizkih. Nudijo vam tudi catering s hrano po dogovoru, zato od tam ne boste odšli lačni.

Ob petkih vas v kavarni nad mestom ob pijači čakajo prigrizki

Petek je poseben dan v tednu, saj je za večino ljudi to zadnji delovni dan v tednu. Zato je petkov večer vredno izkoristiti in ga užiti ter se predati razvajanju. V kavarni Dežele igral ob petkih poskrbijo tudi za prigrizke ob pijači, med drugim tudi dobrote z žara, ki se nahaja na terasi kavarne. Odlična kombinacija, ki vas bo navdušila in prepričala, da je kavarna nad mestom res pravi prostor za umik iz vsakdanjega hitrega tempa življenja.

Kavarna nad mestom je pravi prostor za umik iz vsakdanjega hitrega tempa življenja.

Dežela igral – najslajša zabava nad mestom

V Deželi igral so dobrodošli prav vsi otroci – od tistih, ki komaj kobacajo, pa do tistih, ki so že skoraj v puberteti. Otroci lahko v Deželi igral razvijajo motorične spretnosti na različnih plezalih, se družijo z vrstniki, kaj izdelajo z rokami in odkrivajo nove svetove, starši pa lahko med tem časom pokramljate ob kavi, kakšnem drugem napitku ali si privoščite kakšno sladico oz. Prigrizek. Igrala so različnih vrst, ena se nahajajo v notranjosti, druga na terasi, tretja v mansardi, tako da si vaš otrok lahko izbere tisto, ki mu je v največje veselje, ali pa se seli od enega do drugega konca in preizkusi vse. Prostora imajo dovolj za 50 otrok. Ker se počasi bliža jesensko in zimsko obdobje, ki prinašata hladne dni in slabo vreme, zaradi česar bodo aktivnosti na prostem bolj redke, je Dežela igral več kot na mestu za preživljanje prostega časa vaših malčkov za najslajšo otroško zabavo nad mesto.

V Deželi igral najmlajše čaka najboljša zabava nad mestom.

Rojstnodnevni paketi za otroke

V Deželi igral organizirajo tudi razne ustvarjalne, plesne in glasbene delavnice ter zabavne in poučne delavnice z animatorji. Vaš malček lahko tam praznuje tudi svoj rojstni dan. Na vas je, da se dogovorite za termin in vsebino, za vse ostalo poskrbijo v Deželi igral. Praznovanje rojstnega dne pa bo zagotovo vašemu malčku in njegovim prijateljem ostalo v najlepšem spominu.

V ponudbi imajo več paketov:

  • Paket 1: Praznuj z mano
  • Paket 2: Pisana druščina
  • Paket 3: Moj kotiček
  • Paket 4: Popolna zabava
  • Ponudba za starše

Več o rojstnodnevnih paketih si lahko preberete na povezavi tukaj.

Praznovanje rojstnega dne bo vašemu malčku in njegovim prijateljem ostalo v najlepšem spominu.

Za več informacij lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 24 55 ali jim pišete na e-naslov: info@zaljec.si. Prav tako več informacij o Deželi igral in kavarni najdete na spletni strani www.zaljec.si, spremljate pa lahko tudi njihovo Facebook stran in Instagram profil.

Odprto imajo vsak dan (tudi ob nedeljah in praznikih) med 9. in 22. uro.

Do Dežele igral in kavarne pridete z dvigalom, ki se nahaja pri vhodu v DM v Prodajnem centru Breza.

Ne spreglejte akcije

Za vas so v Deželi igral in kavarni pripravili posebno akcijo, saj vam do 30. septembra 2020, na vso ponudbo nudijo 10% popust. Ob obisku jim pokažite kupon, ki si ga lahko sprintate ali pa enostavno preko mobilnega telefona odprete ta prispevek in kupon pokažete osebju kavarne Dežele igral.

Akcija velja do 30.9.2020.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič Zupančič

Tagi