V Cvetličarni Omers bodo poskrbeli, da cvetje spregovori namesto vas

Bliža se 8. marec, dan žena, ki je v približno 100 državah po svetu obeležen kot mednarodni praznik žensk. Na ta dan počastimo žensko enakopravnost in neodvisnost in ženskam podarimo majhno pozornost, ki je predvsem znak spoštovanja do njih. Eno izmed lepših in najbolj priljubljenih daril, ki jih lahko za 8. marec poklonimo ženskam, so rože, v vseh oblikah. V Cvetličarni Omers v Domžalah, kjer bodo imeli svoja vrata odprta tudi na dan žena, ki letos sovpada z nedeljo, ponujajo pestro izbiro rezanega cvetja, veliko unikatnih aranžmajev in šopkov, s katerimi lahko osrečite vašo obdarovanko.

Mesec marec je namenjen nežnejšemu spolu, saj sta v njem kar dva ženska praznika. Če temu dodamo še pomlad, ki izbruhne v tem mesecu, postane naša misel topla, prijazna, lepa. Ker je pred vrati dan žena, le prenesimo to našo toplo misel svojemu dekletu ali ženi. Seveda pa ne smemo pozabiti na rože, ki so eno izmed lepših in najbolj priljubljenih daril ob tem prazniku. Tradicijo obdarovanja z rožami za dan žena je zelo lepo razložil etnolog Janez Bogataj, ki je v enem izmed intervjujev povedal: “Šopek rož ali pa samo ena roža je najbolj klasičen način izkazovanja naklonjenosti, ljubezni. Ob roži se vsak razneži.”  Dnevu žena sledi še materinski dan, ki je posvečen mamam in prav je, da se na ta dan mami, ki je ena sama, poklonimo z rožico.

Cvetličarna Omers ima profesionalni cvetličarski tim, ki ga odlikuje srčna poslovna človeška kultura, visoka profesionalna odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

Za dan žena po cvetje, unikatni aranžma ali šopek v Cvetličarno Omers

To tradicijo obdarovanja z rožami za dan žena, ki jo je opisal etnolog Bogataj, imejte v mislih, ko boste razmišljali na kakšen način za dan žena razveseliti svojo najdražjo, simpatijo, mamo, prijateljico, sodelavko … Še ena skrb manj bo, če boste v prihajajočih dneh obiskali Cvetličarno Omers, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah, kjer vam bodo s predanostjo in pozornostjo pomagali, da boste za svojo najdražjo izbrali pravi šopek, aranžma ali cvetje. Svoja vrata bodo imeli odprta tudi na dan žena, ki letos pride na nedeljo, kar je v današnjem hitrem tempu življenja več kot dobrodošlo, obenem pa je za vas še ena skrb manj, da bi zaradi časovne stiske ostali brez cvetja za vašo najdražjo. V Cvetličarni Omers sprejemajo tudi naročila za cvetoče dostave po želji. Tako lahko dekleta in žene presenetite v tujini, saj bodo v Cvetličarni Omers poskrbeli, da lokalni cvetličar preseneti s cvetočim poklonom.

V Cvetličarni Omers ponujajo pestro izbiro rezanega cvetja, veliko unikatnih aranžmajev in šopkov, s katerimi lahko osrečite vašo obdarovanko.

V Cvetličarni Omers poskrbijo za čudovite kreacije z vtisi, ki trajajo

Cvetličarna Omers ima že več kot 50 letno tradicijo, ki sta jo v središču Domžal začela gospa Ivanka in gospod Ignac Omers. Z letom 1999 je vodenje prevzela hči Apolonija, ki še danes uspešno in z novimi pristopi vodi prvo cvetličarno takrat nekaj občin naokoli. Cvetličarna Omers je v teh letih razvila profesionalni cvetličarski tim, ki ga odlikuje srčna poslovna človeška kultura, visoka profesionalna odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

Njihova cvetličarska dejavnost temelji na dolgoletni družinski tradiciji in ima hkrati močne temelje integritete in poslovne odličnosti, kar jim pomaga ustvarjati čudovite kreacije z vtisi, ki trajajo. V Cvetličarni Omers z vso predanostjo in pozornostjo skrbijo za potrebe svojih strank. Verjamejo, da le skrbno izbrano in sveže cvetje zagotavlja najboljše rezultate.

Cvetličarna Omers, ki se nahaja v središču Domžal, ima že več kot 50 letno tradicijo.

Z veseljem se vključijo v vaše programe s svežimi šopki, praktičnimi cvetličnimi aranžmaji, aranžiranjem daril in odličnimi umetniškimi cvetličnimi kreacijami za večjo poslovno učinkovitost organizacije in kreativnost zaposlenih za vrhunske dosežke ozelenimo delovne prostore, poskrbijo za primerno cvetlično dekoracijo vaših poslovnih dogodkov, družinskih dogodkov in predvsem nepozabnih porok ter pripravijo čudovite cvetlične pogrebne aranžmaje, ki z lepoto pospremijo vaše najdražje ob zadnjem slovesu.

V Cvetličarni Omers poskrbijo tudi za dostavo na dom ali željen naslov. Prav tako lahko cvetje, šopek ali aranžma predhodno naročite po telefonu, ob dogovorjeni uri pa naročilo prevzamete v cvetličarni oziroma pred cvetličarno.

V Cvetličarni Omers verjamejo, da le skrbno izbrano in sveže cvetje zagotavlja najboljše rezultate.

Cvetličarna Omers, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 72 v Domžalah, ima svoja vrata odprta od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 12. uro.  Za naročila, dostavo in informacije jih lahko pokličete na telefonsko številko 01 72 26 520 ali pa jim pišete na e-naslov info@cvetlicarnaomers.si.

Več o Cvetličarni Omersa najdete na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko Facebook strani in Instagrama.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Cvetličarna Omers

Tagi