Tušev spletni supermarket hitrinakup.com tudi v Domžalah

Spletni supermarket hitrinakup.com kupci z zadovoljstvom uporabljajo na 22 lokacijah po vsej Sloveniji, tudi v Ljubljani, Grosupljem, Kranju, Lescah, Mengšu in po novem v Domžalah

Tuš je s spletnim supermarketom hitrinakup.com na voljo že v Ljubljani, Grosuplju, Kranju, Lescah in Mengšu, ta teden pa se v novo storitev spletnega nakupovanja in prevzema pred Tuš supermarketom vključujejo še Domžale. Tako so v času spremenjenih razmer v Tušu naredili še več za zdravje in udobje svojih kupcev. Spletno nakupovanje je sicer na voljo s prevzemnimi točkami že na 22 lokacijah pred trgovinami Tuš.

Tušev supermarket hitrinakup.com je najhitreje rastoča spletna nakupovalna storitev v Sloveniji. Ta teden so odprli še šest novih prevzemnih lokacij, skupaj jih je zdaj 22, med katerimi so tudi Domžale: »Naši kupci lahko svoje nakupe prek spleta opravijo preprosto in pregledno, ne da bi morali v trgovino. Navdušenje in zadovoljstvo uporabnikov sta potrditvi, da se v teh časih zelo spreminjajo naše nakupovalne navade,« pojasnjujejo v Tušu, kjer v zadnjih dveh mesecih opažajo porast spletnega nakupovanja. Spletni supermarket hitrinakup.com je na voljo tudi v Grosuplju, Kranju, Lescah, Mengšu in Ljubljani. V Ljubljani nakupe dostavlja na dom priljubljeni prevoznik GoOpti.

Kupci svoj nakup iz udobja domačega naslonjača preprosto in hitro opravijo na spletni strani hitrinakup.com. Na policah spletnega supermarketa so na voljo vsi izdelki, ki jih sicer najdejo v trgovinah Tuš. Če je kupec član Tuš kluba, lahko svojo kartico poveže s profilom v spletnem supermarketu in tako še hitreje najde želene izdelke. Izberejo lahko spletno plačilo ali plačilo ob prevzemu.

Po nakupu je naročilo na prevzem pred najbližjim Tuš supermarketom pripravljeno že največ 120 minut po oddaji naročila. Čas prevzema lahko kupci izberejo sami, nakupujejo pa lahko vse dni v tednu. Poleg prevzema nakupljenega pred Tuš supermarketom na posebnem prevzemnem mestu lahko njihovi kupci v Ljubljani izberejo še dostavo na dom.

Spletni supermarket hitrinakup.com s prevzemnimi mesti pred Tuš supermarketi je na voljo že v 22 slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Lesce, Domžale, Mengeš, Grosuplje, Koper, Ptuj, Muta, Murska Sobota, Ljutomer, Rogaška Slatina, Laško, Novo mesto, Kočevje, Krško, Brežice, Kozina, Sežana in Ilirska Bistrica. Dostava na dom je na voljo v Ljubljani, Mariboru in Celju.

Naročnik oglasa: Engrotuš d.o.o.

Komentarji uporabnikov
Tagi