TIC Kamnik ponovno odprl svoja vrata

Ob sproščanju preventivnih ukrepov, ki veljajo v času trajanja epidemije, iz Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik sporočajo, da je z včerajšnjim dnem, 11. majem 2020, odprl vrata Turistično informacijski center na Glavnem trgu v Kamniku.

Ob odprtju nam je Samo Surina, vodja TIC-a povedal: »Veseli smo, da lahko v TIC ponovno povabimo obiskovalce, ki želijo pridobiti informacije o Kamniku in turističnih ponudnikih destinacije ter vsa gradiva, ki so vam na voljo. Predvidoma ob prvih sproščanjih ukrepov najprej pričakujemo domačine in obiskovalce iz sosednjih občin, postopoma pa, upamo tako, lahko pričakujemo tudi tuje goste iz bližnjih držav.«

»Ob obisku TIC-a naprošamo vse deležnike, da upoštevate uradna navodila NIJZ, Ministrstva za zdravje ter navodila pristojnih institucij ter v prostore TIC-a vstopate eden po eden, z maskami ter si ob vhodu razkužite roke. ZTŠKK priporoča, da še vedno vsi delujemo predvsem preventivno, premišljeno ter odgovorno do sebe in drugih – predvsem do najbolj ogroženih skupin starejše populacije. Navodila pristojnih institucij za higieno rok ter druga priporočila ves čas lahko spremljate na spletni strani NIJZ: Koronavirus (SARS-CoV-2) – ključne informacije, ki jih lahko pridobite vsak dan med 8. in 20. uro na brezplačni telefonski številki 080 1404. Ponovno – dobrodošli!« je še dodal vršilec dolžnosti direktorja Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik Franci Kramar.

Karin Božič Zupančič; Foto: ZTŠK Kamnik

 

Tagi