40. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 40. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V prvem delu tednika vam bomo predstavili nekaj novih realiziranih investicij v občinah Domžale in Moravče ter projekt Prostofer – brezplačni prevozi starejših, ki je s 1. junije zaživel v občini Lukovica. Kot zanimivost sledi novička s sveta čebel in sicer vam bomo v konkretnem primeru predstavili, kaj storijo čebelarji v primeru, ko rojijo čebele.

Aktualne tedenske novice vam bo predstavila voditeljica Karin Lisjak.

Tedniku bomo tokrat dodali malce skandinavskega pridiha, saj bomo skupaj obiskali novo kavarno, ki nosi ime Skandi, nahaja pa se na Podrečju pri Domžalah. Pokukali bomo tudi v svet športa in sicer se bomo skupaj z lokostrelcem Žigom Ravnikarjem veselili njegove uvrstitve na Olimpijske igre. Za zaključek pa sledi še napoved junijskih dogodkov, ki bodo potekali pod okriljem Kulturnega doma Franca Bernika. Naj vam zaupamo, da se boste lahko z avtom v kino podali tudi letos.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Tagi