39. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 39. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

Uvod tokratnega tednika bo krojilo vreme, saj si boste lahko pogledali razsežnosti nedavnega močnejšega neurja z dežjem, ki je kar nekaj nevšečnosti povzročilo v delu občin Domžale in Lukovica. V nadaljevanju vam bomo predstavili dve novi pridobitvi v občini Moravče ter dogodek, na katerem so položili temeljni kamen za izgradnjo Doma starejših občanov.

Aktualne tedenske novice vam bo predstavila voditeljica Karin Lisjak.

Sledi potep po Domžalski čebelarski učni poti, po kateri je ob svetovnem dnevu čebel potekal vodeni ogled. Ustavili se bomo tudi v Trzinu, kjer je prejšnji teden potekala predstavitev enkratne športne knjige Zlata čelada s podnaslovom: Silvo Habat: biografija dirkača. Knjiga je biografija o edinem slovenskem dirkaču, ki je kadarkoli nastopal v najmočnejšem moto razredu. Pred napovednikom dveh dogodkov, s katerima bomo zaključili 39. Tednik, se bomo podali še v Erbergove paviljone v Dol pri Ljubljani, kjer je prejšnji teden potekalo odprtje razstave študijskih skupin Društva Lipa Domžale.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Tagi