37. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Po nekaj več kot letu dni premora, se danes ob 20. uri na redni spored vrača Tednik Domžalca, v katerem vam bomo enkrat tedensko predstavili izbor novic, ki jih za vas pripravlja ekipa spletnega portala domžalec.si. S tednikom pa se na zaslone vrača tudi voditeljica Karin Lisjak, ki je času premora postala novopečena mamica malega Gala.

Ob 20. uri bo na sporedu 36. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V uvodu Tednika Domžalca vam bomo predstavili našo najnovejšo pridobitev – tiskano revijo Domžalec, ki v vaše domove prinaša svežino in nekoliko drugačne zgodbe, kot ste jih bili vajeni do sedaj. V nadaljevanju si boste lahko ogledali prihod Slovenske bakle v Domžale in Lukovico, ki so jo v obeh občinah ponesli najbolj zaslužni športniki. Sledi zgodba o selitvi sivih vran, ki so si gnezda naredile na platani pred Zdravstvenim domom v Domžalah. V Tedniku boste izvedeli, kako je potekala selitev in zakaj so morali preseliti gnezda z mladimi vranami iz centra Domžal.

Aktualne tedenske novice vam bo predstavila voditeljica Karin Lisjak.

V nadaljevanju vam bomo predstavili aktivnosti cepilnega centra, ki se nahaja v Športnem parku Domžale, podali pa se bomo tudi v Gabrje pod Limbarsko goro, kjer je prejšnji teden potekalo odprtje prestavljene in prenovljene kapelice. Naš objektiv je ujel tudi razstavo mlade domžalske umetnice Maje Gregl, ki je v Menačenkovi domačiji v Domžalah dobila priložnost za razstavljanje ob izboru na 8. likovnem natečaju, s katerim so obeležili stoletnico rojstva kiparja Franceta Ahčina. Prav tako boste v Tedniku izvedeli podrobnosti o novem spominskem obeležju – mozaiku Aciju Bertonclju, ki so ga konec lanskega leta postavili na pročelje Kulturnega doma Franca Bernika Domžale. Čisto za konec pa sledi še povabilo na sprehod po Domžalski čebelarski učni poti, ki bo potekala na Svetovni dan čebel, ki ga obeležujemo 20. maja.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Tagi